o 23-05-2018 11:24 AM - naposledy upraveno dne 04-04-2019 11:45 AM (kým) vvllaaddaa
Po poslední aktualizaci cca před 3 dny se mi nezobrazuje info o zmeškaných hovorech. Pokud je chci vidět, tak musím do výpisů hovorů. Jinak na zamknuté obrazovce nevidím nic 😞 Tovární nastavení nechci...Někdo nějakou radu, proč to nejde a jak to opravit. Díky.
Vyřešeno! Přejít na řešení
29-05-2018 10:53 AM - upraveno 29-05-2018 11:04 AM
@MikeHamr11 mě nakonec kontaktoval i přes soukromou zprávu a tam se nám problém podařil vyřešit. Způsobovala to aplikace třetí strany, konkrétně "Battery Doctor". Kdyby se někomu ještě nezobrazovaly notifikace, vyzkoušejte prvně, jestli se Vám zobrazují notifikace v Bezpečném režimu (Safe mode):
Jedná se o režim, ve kterém se spustí jenom primární aplikace, nutné ke správné funkci telefonu, a Vámi nainstalované další aplikace jsou pozastaveny, nemají tedy žádný přístup do systému.
Tím si zároveň v budoucích tématech usnadníme všichni práci, když vyloučíme aplikace třetích stran a budeme vědět, zda se opravdu jedná o HW/SW vadu. :robothappy:.
Ještě upřesním postup, jak se dostat do Bezpečného režimu:
Přeji, ať Vám zařízení slouží a kdyby cokoli, jsem tu pro Vás.
Romanius
o 29-05-2018 10:59 AM
Super práce a moc děkuju za pomoc 🙂
o 24-05-2018 08:06 AM
Ahoj, nejspíš stejný problém s Oreo, jak u S8/S9. Zkus tohle (někomu pomohlo) a napiš.
o 24-05-2018 10:07 AM
Díky za radu, to jsem vyzkoušel už včera, ale bohužel nic...pořád stejný, zobrazování nepřijatých hovorů nefunguje 😞
o 24-05-2018 04:28 PM
Zdravím @MikeHamr11,
to mě mrzí, že hned po aktualizaci musíš čelit takové nepříjemné situaci.
Podívej se prosím, jestli máš zaplé "Odznaky ikony aplikace" následujícími kroky a dej vědět, jestli to pomohlo:
o 24-05-2018 07:39 PM
Díky, že se tímto problémem zabýváš 🙂 bohužel, vyzkoušel jsem Tvoje rady, všechno jsem měl dle Tebe nastaveno, ale stejně to nefunguje. V poslední položce jsem dokonce vyzkoušel i změnu v nastavení - zobrazení na uzamčené obrazovce - skrýt obsah, vyzkoušel jsem i zobrazir obsah a stejně nic. Nepřijaté hovory se mi stejně neukazují 😞 V servisu Samsungu mi dnes řekli, že to chce asi znovu přehrát software... nebo tovární nastavení, ale do toho se mi moc nechce, nerad bych přišel o všechna data a znovu vše nastavovat...jenže to bude asi jediná cesta 😞 😞 😞
o 25-05-2018 12:02 PM
Tak uvidím, jak moc jsem technický typ - půjdu do továrního nastavení, děj se vůle boží 😄
o 27-05-2018 08:59 AM
Tak nakonec jsem musel opravdu přes tovární nastavení a je po problému, už zase všechno funguje tak jak má 🙂
o 27-05-2018 12:03 PM
Tak beru zpět, už to zase nefunguje... 😞
29-05-2018 10:53 AM - upraveno 29-05-2018 11:04 AM
@MikeHamr11 mě nakonec kontaktoval i přes soukromou zprávu a tam se nám problém podařil vyřešit. Způsobovala to aplikace třetí strany, konkrétně "Battery Doctor". Kdyby se někomu ještě nezobrazovaly notifikace, vyzkoušejte prvně, jestli se Vám zobrazují notifikace v Bezpečném režimu (Safe mode):
Jedná se o režim, ve kterém se spustí jenom primární aplikace, nutné ke správné funkci telefonu, a Vámi nainstalované další aplikace jsou pozastaveny, nemají tedy žádný přístup do systému.
Tím si zároveň v budoucích tématech usnadníme všichni práci, když vyloučíme aplikace třetích stran a budeme vědět, zda se opravdu jedná o HW/SW vadu. :robothappy:.
Ještě upřesním postup, jak se dostat do Bezpečného režimu:
Přeji, ať Vám zařízení slouží a kdyby cokoli, jsem tu pro Vás.
Romanius
o 29-05-2018 10:59 AM
Super práce a moc děkuju za pomoc 🙂