Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SAMSUNG A5 2017 (SM-A520F)

(Téma vytvořeno: 23-05-2018 11:24 AM)
4036 Zobrazení
MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Po poslední aktualizaci cca před 3 dny se mi nezobrazuje info o zmeškaných hovorech. Pokud je chci vidět, tak musím do výpisů hovorů. Jinak na zamknuté obrazovce nevidím nic 😞 Tovární nastavení nechci...Někdo nějakou radu, proč to nejde a jak to opravit. Díky.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

@MikeHamr11 mě nakonec kontaktoval i přes soukromou zprávu a tam se nám problém podařil vyřešit. Způsobovala to aplikace třetí strany, konkrétně "Battery Doctor". Kdyby se někomu ještě nezobrazovaly notifikace, vyzkoušejte prvně, jestli se Vám zobrazují notifikace v Bezpečném režimu (Safe mode):

Jedná se o režim, ve kterém se spustí jenom primární aplikace, nutné ke správné funkci telefonu, a Vámi nainstalované další aplikace jsou pozastaveny, nemají tedy žádný přístup do systému.

Tím si zároveň v budoucích tématech usnadníme všichni práci, když vyloučíme aplikace třetích stran a budeme vědět, zda se opravdu jedná o HW/SW vadu. :robothappy:.

Ještě upřesním postup, jak se dostat do Bezpečného režimu:

1. Restartujte svůj telefon
  2. Jakmile se objeví logo Samsung, zmáčkněte a držte tlačítko snížení hlasitosti (Volume Down), dokud nenajede Bezpečný režim (Safe mode)
  3. Vyzkoušejte vše, co zrovna potřebujete
  4. Bezpečný režim ukončíte dalším restartem telefonu, nyní už bez pomocí tlačítka hlasitosti

Přeji, ať Vám zařízení slouží a kdyby cokoli, jsem tu pro Vás.

Romanius

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Super práce a moc děkuju za pomoc 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
WoodMan
Navigator
Možnosti

Ahoj, nejspíš stejný problém s Oreo, jak u S8/S9. Zkus tohle (někomu pomohlo) a napiš.

MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Díky za radu, to jsem vyzkoušel už včera, ale bohužel nic...pořád stejný, zobrazování nepřijatých hovorů nefunguje 😞

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím @MikeHamr11,

to mě mrzí, že hned po aktualizaci musíš čelit takové nepříjemné situaci.

Podívej se prosím, jestli máš zaplé "Odznaky ikony aplikace" následujícími kroky a dej vědět, jestli to pomohlo:

1.jpgScreenshot_20180524-162600_Settings_edited.jpgScreenshot_20180524-161801_Settings_edited.jpgScreenshot_20180524-161808_Settings_edited.jpgScreenshot_20180524-161830_Settings_edited.jpg

MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Díky, že se tímto problémem zabýváš 🙂 bohužel, vyzkoušel jsem Tvoje rady, všechno jsem měl dle Tebe nastaveno, ale stejně to nefunguje. V poslední položce jsem dokonce vyzkoušel i změnu v nastavení - zobrazení na uzamčené obrazovce - skrýt obsah, vyzkoušel jsem i zobrazir obsah a stejně nic. Nepřijaté hovory se mi stejně neukazují 😞 V servisu Samsungu mi dnes řekli, že to chce asi znovu přehrát software... nebo tovární nastavení, ale do toho se mi moc nechce, nerad bych přišel o všechna data a znovu vše nastavovat...jenže to bude asi jediná cesta 😞 😞 😞

MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Tak uvidím, jak moc jsem technický typ - půjdu do továrního nastavení, děj se vůle boží 😄

0 Like
MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Tak nakonec jsem musel opravdu přes tovární nastavení a je po problému, už zase všechno funguje tak jak má 🙂

0 Like
MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Tak beru zpět, už to zase nefunguje... 😞

0 Like
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

@MikeHamr11 mě nakonec kontaktoval i přes soukromou zprávu a tam se nám problém podařil vyřešit. Způsobovala to aplikace třetí strany, konkrétně "Battery Doctor". Kdyby se někomu ještě nezobrazovaly notifikace, vyzkoušejte prvně, jestli se Vám zobrazují notifikace v Bezpečném režimu (Safe mode):

Jedná se o režim, ve kterém se spustí jenom primární aplikace, nutné ke správné funkci telefonu, a Vámi nainstalované další aplikace jsou pozastaveny, nemají tedy žádný přístup do systému.

Tím si zároveň v budoucích tématech usnadníme všichni práci, když vyloučíme aplikace třetích stran a budeme vědět, zda se opravdu jedná o HW/SW vadu. :robothappy:.

Ještě upřesním postup, jak se dostat do Bezpečného režimu:

1. Restartujte svůj telefon
  2. Jakmile se objeví logo Samsung, zmáčkněte a držte tlačítko snížení hlasitosti (Volume Down), dokud nenajede Bezpečný režim (Safe mode)
  3. Vyzkoušejte vše, co zrovna potřebujete
  4. Bezpečný režim ukončíte dalším restartem telefonu, nyní už bez pomocí tlačítka hlasitosti

Přeji, ať Vám zařízení slouží a kdyby cokoli, jsem tu pro Vás.

Romanius

Řešení
MikeHamr11
Journeyman
Možnosti

Super práce a moc děkuju za pomoc 🙂

0 Like