Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung A33 5G

(Téma vytvořeno: 14-11-2022 10:47 PM)
1234 Zobrazení
Petr167
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, posílám dotaz , snažím se už měsíc dceři zprovoznit nový telefon. Volá , fotí ale nelze se přihlásit na gmail. 

Ztratily se kontakty, nelze synfchronizovat, zřejme z důvodu nemožnosti přihášení.

Po zadání emailu a hesla přijde vždy zpráva: Dohled nad tímto účtem není možný

Dohled se dá nastavit jen pro účty s jedním profilem.

Pokud chcete pro účet sarin........ nastavit dohled můžete buď

Odeberte ostatní profily tohoto uživatele aby se každá aplikace zobrazovala v sekci Všechny aplikace jen jednou

Tak toto jsem nenašel , nevíte náhodou kde to mohu najít? Popřípadě co se s tím dá dělat.

Předem děkuji a přeji hezký den

Petr

0 Like
Přejít na řešení
17 Odpovědi
middex
Pathfinder
Možnosti
To tam zas google něco zmastil. Zkuste ještě ve vašem účtu odstranit rodinnou skupinu.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Petr167
Apprentice
Možnosti

Rodinnou skupiny nelze odstranit dokud neodstraním všechny účty spravované pomocí aplikace family link.

Druhý pokus: smazání rodinné skupiny - rodinnou skupinu nelze smazat, rodinnou skupinu se členy mladšími 15 let nemůžete smazat :((((((

Když obnovím tovární data na telefonu pomůže to? 

0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Nepomůže. Ještě možná zkusit ve vašem telefonu vymazat data aplikace familylink a znovu zkusit ukončit dohled. U mě to funguje tak, že položku "dohled nad účtem" kde se pak dohled ukončí, vidím pouze v aplikaci familylink hned v nastavení účtu dítěte. Když jdu v aplikaci přes "tři čárky vlevo nahoře" a dám "spravovat rodinu" tak tam už volba "ukončit dohled" není, což nechápu. A když jdu do familylinku normálně přes web tak tam ta možnost taky není.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Jinak ještě, přes web by to mělo jít odebrat ve vašem účtu google : spravovat účet google > lidé a sdílení > tam zvolit účet dítěte > nastavení účtu > informace o účtu a dole je volba "odebrat člena"

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Petr167
Apprentice
Možnosti

Moc se omlouvám , ale já prostě  nabídce nikde nemám možnost odebrat či přidat účet.

Jediné kam se dostanu je nastavení dítěte Sára

0 Like
Řešení
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Pak uz jedine servis,nebo operator.ten uvede ucty do resetu a muzete se prihlasit.mam ale dojem,ze pouzivaji reset pomoci flasche originalniho fimwaru.Jestli budete neco platit,ci ne,je ve hvezdach a zjistite to jen navstevou operatora ci zminovaneho servisu
0 Like
Petr167
Apprentice
Možnosti

Beru servis a uvidíme moc děkuji

0 Like
Mikota
Student
Možnosti

Dobrý den, áda bych ukončila dohled ve Family Linku, ale tuto volbu nikde nevidím. Boužel ji nevidím ani na webu Odebrat člena.
Mohl byste mě nějak navést.

Mam Samsung Galaxy A02s.

Děkuji.

0 Like