Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sťahujúce súbory

(Téma vytvořeno: 29-06-2022 05:41 PM)
158 Zobrazení
lenja
First Poster
Možnosti
Chcela by som sa opýtať že keď sa mi sťahuje súbor kde ho môžem nájsť,  lebo ho neviem nikde nájsť. Stiahnuté súbory som už vyskúšala ale není to tam. 

0 Like
8 Odpovědi
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň @lenja

sťahované súbory nájdete v priečinku Moje súbory - Stiahnuté položky. Ak sa jedná o dokument, môžete tieto súbory nájsť v priečinku Moje súbory - Dokumenty - Downloads.

Záleží taktiež na tom, či sťahujete súbory do interného úložiska alebo na Kartu SD, One Drive, Google Disk alebo iné sieťové úložisko. 

😉 prajem pekný večer, AndyTa

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Odkiaľ ste to sťahovali???
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Rátam Chrome
0 Like
lenja
First Poster
Možnosti
Zo stránky uloz to na Google
0 Like
lenja
First Poster
Možnosti
Ďakujem za radu ale skúšala som to už všelijakými spôsobmi, konkrétne sťahujem film a nechce ki nikde ukázať koľko už je stiahnuté. To ma najviac vie naštvať keď neviem ci to sťahuje alebo nie ...
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Stránka ulož to na Google???,tak to som ešte nepočul,môžeš byť konkrétna???
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Pozri,sú linky,na downloading,ktoré chcú len peniaze,a sú linky,ktoré sú len phishingove stránky,ten tvoj link na sťahovanie filmov,nefunguje,som si istý,keby fungoval,tak čo sťahuješ nájdeš vo svojich súboroch,či priečinku Download,alebo priamo priečinku Movies,atď...
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Skus stiahnuť hocičo,neviem aký je tvoj predvolený prehliadač,skus stiahnuť obyčajne foto,povedzme z Chrómu,a nájdeš to vo svojich priečinku Download
0 Like