Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Proc se mi snižuje wifi když se připojím na sluchátka s bluetooth

(Téma vytvořeno: 23-05-2021 11:07 PM)
892 Zobrazení
NdlJakub
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, proč když se připojím na bluetooth sluchátka např. Samsung galaxy buds live. Tak se mi sníží wifi a seká se mi wifi
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

bluetooth a 2.4Ghz sit se do jiste miry muze lehce ovlivnovat.

Ackoli jsem se osobne s timto problemem nesetkal muzete vyzkouset nasledujici, coz by melo problem vyresit.

Jdete do nastaveni vaseho telefonu - zvolte sekci OBECNA SPRAVA - srolujte dolu a zvolte OBNOVIT - zvolte Obnovit nastaveni site.

To vyresetuje veskere nastaveni pripojeni. Bude nutne znovu sparovat zarizeni s wifi a bluetooth. Ze zkusenosti vsak vim, ze pri problemech se siti to opravdu pomaha.

Pripadne v nastaveni vaseho routeru idealne zkuste zvolit jiny wifi kanal.. Pripadne 2.4ghz nahradit 5Ghz.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

bluetooth a 2.4Ghz sit se do jiste miry muze lehce ovlivnovat.

Ackoli jsem se osobne s timto problemem nesetkal muzete vyzkouset nasledujici, coz by melo problem vyresit.

Jdete do nastaveni vaseho telefonu - zvolte sekci OBECNA SPRAVA - srolujte dolu a zvolte OBNOVIT - zvolte Obnovit nastaveni site.

To vyresetuje veskere nastaveni pripojeni. Bude nutne znovu sparovat zarizeni s wifi a bluetooth. Ze zkusenosti vsak vim, ze pri problemech se siti to opravdu pomaha.

Pripadne v nastaveni vaseho routeru idealne zkuste zvolit jiny wifi kanal.. Pripadne 2.4ghz nahradit 5Ghz.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, je to bohužel poměrně častý problém. Jak radí kolega, nejlepší je, pokud máte tu možnost, změnit nastavení kanálů na routeru. to platí, pokud se problém projevuje v jendé lokalitě.

Pokud se projevuje na více místech, klidně zkuste reset sítě, ale na 90% to nebude k ničemu.

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Stává se mi to stejné.
Co máte za typ mobilu?

Můj mobil: Samsung Galaxy A22 5G
0 Like