Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problikávání obrazovky

(Téma vytvořeno: 19-11-2022 07:05 PM)
5789 Zobrazení
Domča123
Explorer
Možnosti
Dobrý den, mám telefon Samsung Galaxy A52s 5g. Telefon mám přibližně rok a po pár měsíců používání začal, tak zvláštně blikat displej. (na displeji se ukazují vodorovné barevné čárky)
Občas zkouším restartovat, ale zatím to nějak nepomohlo. Jinak vše ostatní na telefonu funguje, jak má. 
Nevíte někdo čím by to mohlo být?
Děkuji.
0 Like
12 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, mrzí mě Vaše problémy se zařízením Samsung, ale v tomhle případě pravděpodobně nepomůže nic jiného než kontaktovat podporu Samsungu či rovnou servis (https://www.samsung.com/cz/support/service-center/).

Jedná se totiž s největší
pravděpodobností o hardwarovou závadu a bude potřeba zařízení opravit.
Domča123
Explorer
Možnosti
Ano, určitě.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkuste telefon zrestartovat v bezpečném režimu, případně v aplikaci Telefon zadejte kód *#0*#

Tím se dostanete do testovacího režimu. Pokud se problém projeví i tam, s největší pravděpodobností půjde o problém s hardwarem a nezbývá, než reklamace. Dále viz příspěvek @Polo12 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

deadspecter
Pioneer
Možnosti
Stává se to když jste na připojení typu E nebo Edge
0 Like
Domča123
Explorer
Možnosti
Ano tím to začalo teď se to stává i za normálního používání
0 Like
deadspecter
Pioneer
Možnosti
No já to mám jen na E za použití internetu měl jsem to i předešlého ten mi vyměnily idk je to divný někde jsem četl že to je stínění flex kabelu ale nevím
0 Like
Domča123
Explorer
Možnosti
Někdy pomohlo telefon jen restartovat. Nechci to zakřiknout, ale při posledním restartovaní je zatím telefon v pohodě 😁
0 Like
deadspecter
Pioneer
Možnosti
Nemyslím si že to bude to co jsem měl já mě stačilo odejít mimo signál E abych chytnu nějaký jiný druh signálu
0 Like
Domča123
Explorer
Možnosti
Tím to u mě začalo taky
0 Like