o 03-01-2022 07:25 PM
o 29-03-2022 01:16 PM
Ahoj, na starém mobilu A20e vše chodilo v pohodě. Od ledna nový model M22 a fr245 se odpojuje. Takže stejný problém a nic nepomáhá. Ze starého mobilu odstraněno, všechny možný restarty, odinstalace atp. ale problém setrvává. Dělá mi to teď ale i u sporttesteru Polar M430. Se samsung náramkem D328 to dělá také. Toť vše
08-04-2022 08:31 AM - upraveno 09-04-2022 06:00 PM
Ahoj, takže jsem měl stejný problém s Forerunner 245 při přechodu na nový mobil. Žádné nastavení, odistalace, reinstalace, restarty nepomohli. V poslední době se mi začalo samo o sobě pouštět spotify, při nastavování budíku, při restartu telefonu. Opět nic nepomohlo. Člověk už by i utahoval šroubky ze zoufalosti, aby našel důvod, proč se to děje. Nicméně mě to naštvalo tak, že jsem se rozhodl pro uvedení telefonu do továrního nastavení. Znamenalo to uplně všechno stahovat znovu. Nicméně problémy se tímto NEodstranily. Včera se hodinky vždy okamžitě připojily k telefonu po každém návratu, dnes už je musím opět párovat přes kód. spotify se samo nespouští, ale bluetooth si jede dál to své. Doufám, že vám to pomůže. Hezký den.
o 21-04-2022 08:13 PM
o 20-06-2022 07:39 PM
Dobrý den,
Přítelkyně má Samsung A32 a Garmin Vivoactive 3 a měla úplně stejný problém. Zkusil sem všechno od nastavení dat na pozadí až po factory reset obou zařízení a nic. Hodinky nenosila, ale před třemi dny si na nich spustila aktivitu chůze s tím, že si ji nahraje do aplikace po opětovném spárování a nebylo třeba... Od té doby totiž hodinky drží připojené. Nechci tvrdit, že nikdo z vás nezkusil spustit na hodinkách aktivitu a synchronizovat ji do telefonu, ale u nás to zafungovalo, tak třeba se poštěstí i někomu dalšímu, kdo hodinky kvůli odpárovávání nenosil ani na sport
o 23-06-2022 02:26 AM
Dobrý den,
Proběhla aktualizace androidu která to měla údajně vyřešit.
Viz fórum garminu:
https://forums.garmin.com/apps-software/mobile-apps-web/f/garmin-connect-mobile-andriod/283174/repea...
Aktualizoval jsem 8.červa a od té doby jsem stále připojen.
Snad to vydrží....
o 26-06-2022 06:49 PM
Dekuji za info, take jsem si telefon aktualizoval a ted se modlim, aby se po pulrocni intenzivni praci vyvojaru Samsung parovani navazovalo samo.
Btw. Aktualizace je opravdu domyslena do posledniho detailu. Vcera jsem byl na 12 km vylete a telefon mi v kapse udelal cca. 120 snimku obrazovky do galerie. Pri dnesni ceste s kosem dalsich 12. Ted jdu studovat, jak tuto uzitecnou funkci vypnout.
o 08-09-2022 02:31 PM
Dobrý den,
možná již není aktuální, protože jsem dostal Samsung A32 až nyní. Jakmile jsem začal používat tento model Samsungu, tak mi začaly problémy popsané viz. výše. Vyzkoušel jsem bez úspěšně úplně vše. Až se zkusil odřadit odemykání mobilu přes obličej. Od té doby se mi hodinky Garminn Fenix7 vždy bez problémů připojí zpět. Takto funguje již týden. Ani jednou jsem se nemusel znovu párovat přes kody...
tak snad to někomu pomůže
děkuji
o 12-10-2022 10:25 PM
21-11-2022 10:28 AM - upraveno 21-11-2022 12:33 PM
Zdravím,
mám Samsung Galaxy A32 (model SM-A325F/DS) s Android 12 s Garmin Fénix 7x (SW 10.43) a problém stejný. Tedy poprvé se spárovalo vše OK. Po prvním odpojení a připojení BT se již nespojí a ani není Fénix vidět mezi spárovanými zařízeními. Na jiným telefonu kolegy např. XIAOMI v pohodě je vidět a připravený ke spárování.
Zkoušel jsem i rady od kolegů tady jako vypnout odemykání přes obličej, ale nepomohlo. Jediné co mi pomohlo bylo smazáni dat a paměti BT aplikace a vybuzení nového spárování. To ale zase fungovalo do prvního vzdálení se od telefonu. Pak už se zase nic.
Na této stránce píše "Garmin-Eiliko" že došlo k dořešení pro Samsung A série a byl vydán update v 06/2022 který to má řešit, ale i když mám poslední aktualizaci z 22.9.2022 tak se to chová pořád stejně.
Dávám tomu šanci ještě do ANDROID 13 a když to nepomůže pak půjde SAMSUNG navždy z baráku. Škoda no. Ale s touto NEpodporou ze strany výrobce není holt zbytí.
🙄
28-02-2023 08:54 AM - upraveno 28-02-2023 08:56 AM
Telefon A52, android 13, problem s parovanim Garmin fenix, uz ma to nebavi, zabezpecim si poriadny telefon-nie Samsung, samsung do kosa.