Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy

(Téma vytvořeno: 07-12-2022 02:57 PM)
451 Zobrazení
Crooker
Journeyman
Možnosti
Nevím jestli to je normální, ale mám telefon Galaxy m12 asi půl roku. Pomalu přestává podávat dobrý výkon. Baterie se rychle skončí atd... Nevím jestli to je tím že mám zaplněnou paměť nebo co. Prosím pomozte mi.

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, zaplněná paměť výrazně ovlivňuje rychlost systému. Doporučil bych tedy telefon promazat a uvidíte, že se plynulost zlepší.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Crooker
promazat paměť může pomoct, ale na baterii to moc vliv nemá. Doporučuji zálohovat data a provést tovární nastavení telefonu a udělat kompletní čistku.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, zaplněná paměť výrazně ovlivňuje rychlost systému. Doporučil bych tedy telefon promazat a uvidíte, že se plynulost zlepší.
Crooker
Journeyman
Možnosti
Děkuji za pomoc
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Crooker
promazat paměť může pomoct, ale na baterii to moc vliv nemá. Doporučuji zálohovat data a provést tovární nastavení telefonu a udělat kompletní čistku.

Důša
Journeyman
Možnosti
Zdravím, objevil se mi malware v aplikaci "Propojit s windows" na samsung galaxy a 52s 5g. Aplikace nejde odinstalovat ikdyž mi to nabízí. Nevíte někdo co s tím. Díky za rady. Důša
Crooker
Journeyman
Možnosti
Děkuji pokusím se
0 Like
Důša
Journeyman
Možnosti
Zatím jsem nainstaloval avast mobile security, ale asi zbytečně. Neplacenou verzi teda.
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Souhlasím, v Březnu, kdy jsem Galaxy M12 dostal, tak byl skvělej. Parádní výkon, baterie v pohodě. Teď? Vše je v háji. Postupně se zpomaloval a teď je baterie příšerná, během celých prázdnin byl ve hrách velmi špatnej a v Apexu Legends Mobile až nehratelné. Za 5000Kč dostat takovej výkon, to je hrůza. Baterie byla v Březnu a možná Dubnu lepší než teď. One UI 4.1 dává ve hrách výkon na maximum, ale stále to v plynulosti systému a hrách nestačí. Jediný, co by mohlo pomoct pro výkon a pravděpodobně i pro baterii tak je aktualizace na One UI 5 Android 13 v Lednu, ale chápu, že po aktualizaci se vám asi nebude chtít dělat factory reset. Nechápu proč jsem se nepodíval na stránky Samsungu. Bohužel lepší mobil jsem si dovolit nemohl, ale odteď kvůli Exynosům a dalšímy důvody jsem zklamanej a nikdy si nekoupím Galaxy M. Snad příště vyberu dobře a Galaxy A bude stát za něco. Mko je kvůli Exynosu snad nejhorší řada, co v Samsungu je. Proč třeba nevyužijou partnerství se Qualcommem a neoptimalizujou Exynosy podobně jako Snapdragony? Hlavně, že Snapdragony jsou v skládacích mobilech, které jsou úplně zbytečné, předražené, a nemám o nich zájem? Trapné z......é Samsung experimenty. Kdyby se více zaměrili na One UI, na další DŮLEŽITĚJŠÍ produkty, funkce a aplikace, byli by úspěšní, zatěžujou se, kdyby přemýšleli a nevyráběli takové kraviny, určitě všechna zařizení by měla One UI 5! Skvělé IQ Samsungu. Pokud uživatel chce Snapdragon, určitě ne Mko, Sko má opět Exynosy, špatná malá baterie u horších modelů, vysoká cena za špatný procesor, co si budem, to je moc, Sko záleží na uživateli, ale mě nevyhovuje a je to předražený. Takže pokud vám to je jedno a po upgradu uděláte factory reset, doporučuju přejít na One UI 5 Android 13 a vše by mělo být lepší, hodně to lidé chválí. Díky moc za příspěvek, aspoň vám můžu říct můj názor o Galaxy M12.:-) Není nejhorší, ale ani nepotěší. Za tuhle cenu nabídne celkem dobrý displej, ale nízké rozlišení. Průměrný, možná podprůměrný foťáky, špatnej výkon, velká baterie, průměrná kvalita reproduktoru i po několika letech a krásný design. Jako jo, mobil vypadá pěkně, ale to je snad to, co se mi líbí ikdyž je mi vzhled jedno. Pouze pro obyčejné uživatele, maximálně pro nenáročné hry. Ještě jednou, díky moc za příspěvek, aspoň jsem se mohl taky vyjádřit:) taky mám problém jako vy, snad to vyřesí One UI 5 Android 13. Hezký zbytek dne a ať se s mobilem daří líp.(-:
Crooker
Journeyman
Možnosti
Děkuji za odpověď. Tak aspoň vím že příště si vyberu lépe!
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Zdravím znova. Díval jsem se na stránky Samsungu a když jsem se díval pořádně, tak tam byl jeden model Galaxy M23 5G, kterej má neskutečný specifikace a stojí pouze 5 990 Kč! To je skvělý, mě se to mega líbí! https://www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-m/galaxy-m23-5g-orange-copper-128gb-sm-m236bidgeue/ Abych se přiznal, za takovouhle cenu jsem nečekal, že Samsung bude mít skvělej levnej mobil se skvělou výbavou a Snapdragonem 750G! Tady máte odkaz, možná zůstanu v Galaxy M, ale Galaxy M12 budu muset mít hodně dlouho, nemáme moc peněz a Galaxy M12 mám jen 9 měsíců, to tak utíká! Takže záleží na Vás, jak dlouho máte Galaxy M12? Asi ho mít nebudu, protože Galaxy M12 budu mít asi dva, tři, čtyři roky a Galaxy M23 5G už asi nebude. Snad vydají další model Galaxy M, kterej bude a pro Vás dobrej. Takže určitě se podívejte, je to skvělej mobil jen o 990Kč víc za Snapdragon a spousty dalších věcí! Doufám, že Snapdragon 750G udělá velkej rozdíl a pokrok oproti Exynos850. Snad jsem vám nějak pomohl. Pokud se chcete dozvědět, co má jakej Galaxy za procesor, podívejte se na Alzu, u všech smartphonů mají napsáno co mají za procesor. Snad jsem vám pomohl a ulechčil výběr příštího Galaxy mobilu. Ať se s Galaxy M12 daří a vydržíte do One UI 5! Ahoj a hezký dny!:-)))Edit:Na Alze jak jinak stojí o trochu víc, 6 499Kč:-(Už to nevypadá tak lákavé, ale stále bych ho doporučil a přijde mi zajímavej. Pozor na to.:-)