o 27-12-2019 12:55 PM
Dobrý den, jsem už docela zoufalý. Už jsem psal a volal tolika obchodům. Potřeboval bych si koupit ochranné sklo/folii na telefon Samsung Galaxy A50, ale aby bylo kompatibilní s čtečkou otisků prstů v displeji. Na telefonu mám sklo, ale čtečka vůbec nefunguje a mám zapnutou zvýšenou citlivost. Předem děkuji za doporučení a rady.
27-12-2019 01:21 PM - upraveno 27-12-2019 01:22 PM
Zdravím Vás @martinves
Osobně můžu doporučit folie Zagg, které lepí v autorizovaných prodejnách Samsung. Fólie dobře chrání display, mají doživotní garanci výměny (100Kč/přelepení) a čtečka otisků by s tím neměla mít problém. Dále)jsou velice kvalitní skla a folie od značky Spigen - například toto sklo, by mohlo fungovat.
o 09-01-2020 10:08 PM
Bohužel jsem na tom stejně jako tazatel. Samsung A50 a tvrzené sklo "Panzer Glass" (nezahnuté, typ "Edge to Edfe") a za pul az trictvrte dne se na otisky mila ctecka "vybodla" a ze "Žádná shoda" a hotovo. Tak holt muselo sklo pryč, nedalo se nic dělat... A to ještě fungovalo na prd, když s ochranným sklem na displeji šlo naskenovat jen 1 otisk prstu! (palec prave ruky) a levy palec se nenaskenoval, i kdybych se postavila na hlavu a odpichovala usima. A můj obličej nešel přes sklo naskenovat vůbec!! Takže u A50 je volba buď mít ochranné sklo na displej mobilu a zříci se čtečky otisků prstů vůbec (hlavní je ochrana displeje) anebo mít fólii na displej s funkční čtečkou otisků prstů (přednost má čtečka otisků). Výjimkou je S10e, kde je čtečka otisků v bočním tlačítku.
o 10-01-2020 10:53 AM
@martinves mám folii z Datartu (z jejich vlastní foliovačky) a nemám se čtečkou sebemenší problém. Funguje spolehlivě.
o 10-01-2020 11:39 AM
Děkuji za odpověď a pomoc.
Prosím, máte ma mysli ochrannou fólii na displej mobilu "Invisible Shield" na míru, tedy "On Demand", kterou ve svých prodejnách nabízí Datart? Děkuji za odpověď.
o 10-01-2020 12:15 PM
Ano. Nevím jestli to má úplně každá prodejna Datartu. Ale mají svůj stroj, zadají typ telefonu, vyjede jim pesný rozměr folie, který Vám aplikují přímo na telefon. Pak 24h se nemá dávat žádný kryt, aby se folie na krajích neodloupla. Stojí to kolem 500,-kč.
V jednom místě už mám bublinu, způsobenou krytem. Nic dramatického, neestetického, dá se s tím žít. Už ji mám skoro 3/4 roku.
o 10-01-2020 05:04 PM
Hezký den @AnickaT
Nebo doporučuji folii, kterou lepí v prodejnách Samsung, která se dělá i variantě Case friendly - cena 499-699 podle typu fólie. A pak Vám ji v případě poškození za 100Kč přelepí.
o 10-01-2020 05:59 PM
o 15-01-2020 11:27 AM