Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

prenesiem do kalendara od samsung udaje s kalendara google?

(Téma vytvořeno: 11-01-2023 03:43 AM)
551 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

ahojte,

kedze som predchadzajuci telefon mala s cistym androidom, tak som tam hodne pouzivala kalendar od google, v ktorom som povytvarala rozne udalosti, ulohi atd.

Teraz som presla na Galaxy a23 5g, a ano, vidim tu samsungovy kalendar ako apku, a aj by som naneho presla, ak by som tam vedela dostat vsetky pravidelne aj nepravidelne ulohi udalosti atd, z kalendaru google.

ak sa to nejak da, napisal by mi nniekto prosim ako?

Dakujem,

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pokiaľ máte nastavenú synchronizáciu, prípadne zosynchronizujete manuálne, tak áno, malo by sa to ukázať v oboch kalendaroch

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

V Aplikácií Kalendár si môžeš v správe pridať Google a synchronizovať úplne v pohode. Automaticky sa zobrazia udalosti v kalendári Samsung.

Keď si budeš chcieť niečo zaznamenať do kalendára, môžeš si v udalosti vybrať z kalendárov kde ju uložíš.

Štandardne mám v aplikácií pracovný kalendár na Exchange, Google osobný a Samsung. Všetky udalosti sú zobrazené.

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Samsung kalendár by mal byť schopný spolupracovať s vašim Google kontom a tým pádom aj s Vašim Google kalendárom (za predpokladu povolenej synchronizácie). Stačí, keď v nastaveniach Samsung kalendára povolíte aj kalendár Google s Vašim kontom -> otvoriť aplikáciu Kalendár -> tri čiarky vľavo hore -> Moje kalendáre -> vyberiete konto Google kalendára.

Pokia by Vám to nevyhovovalo, tak nie je nič jednoduchšie, ako si do telefónu stiahnuť (pokiaľ ju tam už nemáte predinštalovanú) aplikáciu Google kalendár:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar&hl=cs&gl=US

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

mala by som este jednu otazocku.

ak si v kalendari samsung vytvorim nejaku udalost, tak tym ze tam mam nahodene aj konto resp kalendar google, zosinchronizuje sa mi to aj z kalendarom google?

0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pokiaľ máte nastavenú synchronizáciu, prípadne zosynchronizujete manuálne, tak áno, malo by sa to ukázať v oboch kalendaroch
0 Like