Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Přehřívání mobilu během používání fotoaparátu

(Téma vytvořeno: 16-06-2022 11:36 PM)
616 Zobrazení
KubikulaxCZ
Helping Hand
Možnosti
Ahoj Samsung uživatelé! Stává se, že se vám mobil přehřívá během používání fotoaparátu? Je to chyba? Jak se to může stávat? Víte o tom něco víc? Někdo mi říkal nebo jsem to tady od někoho četl, že se mu to taky stává. Děkuju moc a hezký večer. KubikulaxCZ.
6 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,toto asi nebude ojedinely pripad,ale neni to vlivem fotoaparatu,ale procesoru.Zjevne mate slabsi model.Procesor zpusobuje to,ze kdyz pracuje a vykonava aktualni praci,zahreje se.at uz min nebo vic.Zkuste vymazat ram pamet,nebo vypnout a zapnout telefon.Dojde k tomu samemu,ze se ram vycisti a cache pamet procesoru prestane ukladat a tedy pracovat.Pote zkuste fotoaparat opet spustit a vypozorujte,zda se opet zahreje.Pokud se tak stane,Zalohujte a dejte telefon do tovarniho nastaveni
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @KubikulaxCZ,

za celou dobu a poměrně velkou řadu telefonů Galaxy, se mi to stalo jen v jednom případě u Galaxy S7, kdy jsem nahrával třeba 1 minutu a na telefonu vyskočila hláška, že se mobil přehřívá a aplikace fotoaparát se proto musí ukončit. Nikde jinde se to neprojevovalo, jen při natáčení videa. Problém byl ale v mém kusu, který jsem poslal na reklamaci do servisu. Po opravě bylo potom již vše v pořádku a znovu jsem to nezaznamenal (a to jej mám jako náhradní do dnes). Zkuste tedy doporučení od @Cupinar a pokud to nepomůže, doporučuji také servis.

Hezký den.

Pd810
Voyager
Možnosti

Dobrý deň @KubikulaxCZ ,

Môžem vás poprosiť u upresnenie modelu vášho zariadenia. Bolo by fajn, keby ste aj uviedli ako horúce je zariadenie, napr. či je tak horúce, že máte problém ho držať v ruke. Ešte by som potreboval vedieť po akom dlhom čase sa zahreje.

Ja som mal S22 Ultra a mal som presne tento istý problém. Pri používaní kamery sa telefón neskutočne zahrieval, až tak, že som ho nevedel držať v ruke a objavilo sa aj varovanie o prehriatí. Toto určite nebolo vporiadku a servis zistil, že telefón bol pokazený, bolo potrebné vymeniť celú dosku, asi chyba v procesore. Avšak nemali náhradný diel, takže telefón ostal neopraviteľný. Dnes už mám však druhú Ultru a je to úplne o niečom inom, vôbec sa nezahrieva a je úplne plynulá.

Takže áno, môže to byť aj hardvérova chyba. Záleží iba ako veľmi je zariadenie horúce.

KubikulaxCZ
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den. Měl jsem to označený Galaxy M, ale to je jedno. Mám Galaxy M12. Nemám přesný výsledky. Minimálně v 5ti minut jsem už začal cítit zahřívání. Normální zahřívání, asi 34, 32, 31, 30, 35 stupňů. Tabulka o ukončení Fotoaparátu kvůli přehřívání se mi nikdy neukázala. Já skoro vůbec nefotím.(pouze pro nutné případy,) Jen tak pro srandu jsem zkoušel blbosti s různýma funkcema třeba Panorama a ještě něco. Děkuju moc a hezký zbytek dne. KubikulaxCZ.
0 Like
Pd810
Voyager
Možnosti

Tak pokiaľ je maximálna teplota okolo 35 je to úplne vpohode. Používanie kamery je totiž náročné na výkon procesora, a čím viac výkonu chceme, tým väčšie teplo sa generuje. Je to normálne. Ja som mal teploty cez 50°C, čo už normálne určite nie je...

KubikulaxCZ
Helping Hand
Možnosti
Mě by vyhovovalo, kdyby to bylo aspoň právě do těch 35°C, protože pak se stárnutí baterie zrychlí. Četl jsem spousty tipů a věcí o baterii Galaxy zařízení. Ideální teplota zařízení je prej od 0°C do 35°C. Pak se baterie škodí a však to už znáš.
0 Like