Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpojování bluetooth od autorádia, Galaxy A55 5G

(Téma vytvořeno: 09-11-2024 11:01 AM)
289 Zobrazení
Members_QJsHuZY
First Poster
Možnosti

Zdravím. Mám telefon A55 a řeším dost velký problém. V autě připojuji autorádio k internetu z hotspotu A55 a přes bluetooth pro hovory. Problém je v tom, že bluetooth se v nepravidelných intervalech odpojuje a po pár vteřinách se zase připojí. Vyzkoušel jsem už veškeré možnosti nastavení všeho možného, co jsem vygůglil na internetu, ale bez úspěchu. Software mám aktuální, vyzkoušen i tovární reset. Vadným telefonem to není, protože mám dvě A55 a oba se chovají stejně. Na mém starém M52 se nic takového nedělo. Vyzkoušel jsem i M55 a taky OK. Ještě doplním, že když odpojím wifi hotspot z A55 od autorádia, tak bluetooth bez problémů drží. Takže asi dochází ke vzájemnému rušení wifi a bluetooth. Samozřejmě by asi řešilo problém, kdyby wifi hotspot mohl jet na 5GHz, ale to zase nepodporuje autorádio. Má někdo nějaké řešení? Děkuji

0 Like
6 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Ako dlho sa problem prejavuje? V inom aute su v pohode?
0 Like
Members_QJsHuZY
First Poster
Možnosti

Děje se to od zacátku, mám je měsíc. O auto nejde, mám autorádio i doma a projevuje se to stejně.

0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Hmm, jasne, ono to je velmi individualne poradit, pretoze najst niekoho, kto ma rovnaky telefon a autoradio a vyuziva moznosti pripojenia ako pises, je narocne. Napada ma akurat, skus sa pohrat s Vyvojarskym nastavenim, mozno tam najdes naozaj ladenie pre svoj pripad. Drzim palce
0 Like
Members_QJsHuZY
First Poster
Možnosti

Ve vývojářském nastavení už odzkoušeno vše. Bez úspěchu.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Members_QJsHuZY

V minulosti jsme tady již měli podobné případy, kdy vicenasobné radiové připojení způsobovalo problémy u některé z konektivity zařízení - zpravidla Bluetooth. Bohužel návod na řešení na to žádný není. Ve Vašem případě mě napadá leda zkusit přehodit SIM do druhého slotu, možná zkusit zda se to děje u SIM pro jiného operátora. Bohužel si Váš telefon nesedl s autoradiem a dochází zde k rušení frekvencí..

fajn-Snek-podpis-B

0 Like
Angee217
Pioneer
Možnosti
Mně se stejným způsobem poslední měsíc- po aktualizaci S23 ultra začaly samý odpojovat bluetooth sluchátka. Po 1-2 vteřinách se zase připojí. Taky nepravidelně. Patrné taky souvisí. Fotky a zvuk podstatné zhoršení kvality, překladač v SPEN bez češtiny. Telefon je teď degradovaný na nižší verze. Ještě je v záruce. Ale to prodejce nezajímá.
0 Like