Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odemknutí root - Galaxy M12

(Téma vytvořeno: 13-08-2024 06:42 PM)
177 Zobrazení
TMa_CZ
Journeyman
Možnosti
Zdravím, je nějaká možnost jak odemknout root na Galaxy M12?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @TMa_CZ 

oficiální cestou určitě ne. Samozřejmě možnosti jsou, ale tady na oficiální fórum nepatří. Musím upozornit, že pokud nejste v takových věcech pokročilý, snadno si můžete z telefonu udělat pouhou "cihlu".

Zkuste jednoduše googlit, většinou tam takové informace najdete i jednotlivá pro či proti.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @TMa_CZ 

oficiální cestou určitě ne. Samozřejmě možnosti jsou, ale tady na oficiální fórum nepatří. Musím upozornit, že pokud nejste v takových věcech pokročilý, snadno si můžete z telefonu udělat pouhou "cihlu".

Zkuste jednoduše googlit, většinou tam takové informace najdete i jednotlivá pro či proti.

Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud se musíte takto ptát, nedělejte to. Časy, kdy se běžně rootovalo, jsou dávno pryč. Hlavní problémy jsou dva: 

• dřív byl k dispozici ověřený rootovací proces, ale autor to zabalil. Dnes používané postupy nejsou podle mě dostatečně důvěryhodné
  • dnes mnohem víc aplikací pracuje s reálnými penězi nebo jinými důležitými daty. Nechcete mít v telefonu otevřená vrata pro malware...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,ak pojde odomknúť bootloader malo by to íst,ale ak ste to ešte nerobili,neodporúčam Vám to.Pri odomknutí bootloadera a flashnutia firmveru strácate aj záruku a môže sa tiež stať ,že zamrzne a koniec.Ale ak to chcete aj napriek tomu skúsiť,je to len na Vás, skúste pozrieť niečo na túto tému:https://www.naldotech.com/samsung-galaxy-m12-magisk-root/
0 Like
TMa_CZ
Journeyman
Možnosti
Chtěl jsem v souborech jedné aplikace něco upravit, ale kvůli omezení androidu a tím že ta složka je v režimu read only tak to nejde a z PC taky ne. Rizika jsou mi jasný, našel jsem nějaký nejpopulárnější od m, ale co jsem u toho četl tak telefon by byl v "továrním nastavení" po provedení. Telefon stejně dříve nebo později budu měnit za novější a pokud odemykat root se nevyplatí tak to asi nechám být.
TMa_CZ
Journeyman
Možnosti
Telefon byl koupený v únoru roku 2022 a měl záruku 24 měsíců takže už po záruce je
0 Like
TMa_CZ
Journeyman
Možnosti
A nebo je nějaká možnost jak editovat soubory aplikace které jsou read only?
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Pokud nevíte, jak na to, tak to radši opravdu nedělejte – můžete způsobit více škody než užitku.