Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nové aktualizace

(Téma vytvořeno: 01-12-2022 12:31 PM)
194 Zobrazení
Maiager
Student
Možnosti
Ahoj, na mém novém Samsung Galaxy A50 mi Galaxy Store, Galaxy Themes a další Samsung aplikace hází nové aktualizace. Ale když dám tlačítko aktualizovat, tak v případě Store se to prostě sekne a nic nedělá, v případě Themes mi to napíše nějakou chybu a že mám napsat na podporu, v případě Wearable mi to dokonce píše že nemám připojení k internetu, i když ho mám. Bez aktualizací s těmi apkami nemůžu pracovat, když odkliknu zrušit aktualizaci, tak se ta apka vypne. Nevíte někdo co s tím? Může za to aktualizace softwaru, kterou jsem včera udělala? Díky za odpovědi.
2 Odpovědi
Alvin_
Explorer
Možnosti
Mám podobný problém, ale aplikace mi jedou i bez aktualizací. Zkus aktualizace v nouzovém režimu (při opětovném zapnutí tiskneš společně s tlačítkem power i tlačítko snížení hlasitosti) a nebo vymazat paměť v menu aplikací (úložiště -> vymazat paměť) a nebo reinstalaci storu. Některé aplikace jdou instalovat přes Google Play...
0 Like
Maiager
Student
Možnosti
Díky za radu. Nakonec se mi teda všechny aktualizace spustily když jsem to zkusila v práci. Tak možná byl problém v připojení? I když to nechápu, protože doma mám dobrou wifi....🤔
0 Like