Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Neodosielanie sms

(Téma vytvořeno: 08-01-2024 07:24 PM)
2073 Zobrazení
simiss
Apprentice
Možnosti
Ahojte, mám na Vás otázočku, neviete niekto náhodou ako vyriešiť poroblém, že keď odošlem sms tak dotyčnému správa nepríde, ale ak niekto pošle správu mňe tak ju dostanem, môžem volať, prijať hovor, taktiež dáta fungujú. Telefón som reštartovala a stále nič 🤨 Ďakujem za odpoveď

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
simiss
Apprentice
Možnosti
@AndyTa jednalo sa o zapnuté RCS, keď sa táto funkcia vypla všetko fungovalo ako predtým. 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
markus2005
First Poster
Možnosti
Keď používate google správy tak máte na výber poslať sms alebo rcs
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekny vecer,ak vyuzívate RCS spravy môže niekedy nastať problem s dorucením.Skuste si vypnuť dáta-zapnuť dorucenie sms v nastaveniach sms a vyskúšat odoslať dotycnému cislu-či príde dorucenie.Ak nie a pouzívate google spravy-skuste ich v menu mobilu-aplikacie-google spravy -vypnuť(na skúsku).Nasledne vyskusat odoslat sms cez aplikaciu správy v zariadení s nastavením doručenia.😉🖐
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Ako tu už kolegovia reagovali, takmer s istotou to bude nastaveniami RCS (chatové správy) v aplikácii Správy.

Ak posielate SMS a máte v aplikácii Správy zapnuté RCS + máte zapnuté dáta, SMS sa odošle ako chat -> pokiaľ druhá strana nemá zapnuté RCS (chatové funkcie), alebo nie je pripojení k internetu, správa mu nepríde.

Pokiaľ posielate SMS častejšie, odporúčam vypnúť funkciu RCS (chatové funkcie) 😉

AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@simiss krásny večer, dajte nám prosím vedieť, či vám niektorá z odpovedí pomohla 😉 

Řešení
simiss
Apprentice
Možnosti
@AndyTa jednalo sa o zapnuté RCS, keď sa táto funkcia vypla všetko fungovalo ako predtým. 🙂
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Super, teší ma, že ste problém odstránila. Vyberte z predchádzajúcich najvhodnejšiu odpoveď, ktorá vám pomohla a označte ju ako riešenie prosim 😉 

V budúcnosti tak môže pomôcť niekomu, kto bude hľadať odpoveď na rovnakú otázku 😉  ďakujem 

0 Like
Evula
First Poster
Možnosti
Dobrý deň, mám samsung galaxy S24 a pri niektorých kontaktoch keď chcem odoslať sms tak mi vyhodí krizik a napíše nepodarilo sa odoslat správu, nemám sms cez google ale klasiku. A niekedy sa mi stane, že mi vytvorí na to isté meno ako 2 čety (konverzácie)
0 Like