Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nenabíjí se mi mobil

(Téma vytvořeno: 12-04-2021 11:37 AM)
2695 Zobrazení
Medojed1
Apprentice
Možnosti

Dobrý den poradí tě mi mám telefon Samsung A40 a nenabiji se mi.Když ho dám na nabíječku drží se na 45% a pořád bliká baterka a když ji vyndam přestane ukazatel baterky blikat a vybiji se,a poté co ho restartuji se vrátí opět na 45% a ukáže se mi že bylo nabijeni zastaveno kvůli tomu že nemá správnou teplotu a přitom má teplotu správnou.A také nevím jak otevřít kryt abych zkontrolovala baterku jestli je v pořádku.Děkuji za všechny odpovědi a rady.

Děkuji Altmanová 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Na zařízení včetně baterie máte záruku 24 měsíců. Ale pozor, u baterie se nevztahuje záruka na pokles kapacity, která je způsobena běžným používáním. Proto se běžně využívá paušální doba životnosti 6 měsíců. Ale samozřejmě pokud Vám baterie vyteče nebo přestane fungovat je platná záruka 24 měsíců.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Medojed1 

Vyzkoušejte prosím jinou nabíječku či kabel aby se vyloučilo, že zda je to opravdu problém telefonu. Pokud nabíjíte telefon vypnutý chová se to stejně?

fajnsnek2
Medojed1
Apprentice
Možnosti
Dobrý den.Děkuji za odpověď.Vyzkoušela jsem i jiný kabel i nabíječku a přes noc jsem ho měla vypnutý na nabiječce a nenabijel se a stále byl na 45%
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, já jen doplním, že baterii v telefonu budete muset pokud možno vyměnit v autorizovaném servisu. Doby kdy si každý baterii vyměnil sám už jsou bohužel pryč.

Medojed1
Apprentice
Možnosti
Dobrý den děkuji za doplněk a doufám že se na to bude vztahovat záruka mobil mám jen rok a půl
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Na zařízení včetně baterie máte záruku 24 měsíců. Ale pozor, u baterie se nevztahuje záruka na pokles kapacity, která je způsobena běžným používáním. Proto se běžně využívá paušální doba životnosti 6 měsíců. Ale samozřejmě pokud Vám baterie vyteče nebo přestane fungovat je platná záruka 24 měsíců.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Kontaktujte prosím nejbližší servisní středisko společnosti Samsung. 

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

Případně můžete reklamovat skrze prodejce Vašeho telefonu, ovšem to dobu opravy může prodloužit. Doporučuji udělat zálohu obsahu telefonu, protože součástí opravy je i přehrání SW a obnova továrního nastavení. 

fajnsnek2
Medojed1
Apprentice
Možnosti
Moc vám děkuji za odpověď a informace
0 Like