Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nahrávání obrazovky ze systému v nastavení pro M12

(Téma vytvořeno: 24-05-2023 03:06 PM)
272 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Proč M12 neumožňuje nahrávat obrazovku, když jde nahrávat obrazovka ze hry?
Tohle opravdu nechápu. Nahrávání obrazovky ze hry je náročné pro mobil, víc se zahřívá, hra se víc seká a zvládá to, proč nezvládne nahrávání domovské obrazovky, systému a aplikací, kdy neběží nic náročnýho a nevyužívá se tolik výkon a vše možný? Asi jednoduchá odpověď, mám pomalej procesor, ale potřebuju to vysvětlit, fakt mi tohle nebere hlava, že nahrávání hry to zvládne, ale nahrávání aplikací a celýho systému ne. Prostě potřebuju nějakou aplikaci třetí strany, díky které najednou jde nahrávat, zvláštní. Budu rád za všechny komentáře a vysvětlení. Přeji hezkou středu.
0 Like
6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @KubikulaxCZ
dle mého to nebude ani tak o výkonu jako to, že je tato funkce dostupná zejména pro vyšší modely. Kamarád má v práci model A14, taky tuto funkci nemá a nahrává obrazovku přes externí aplikaci.

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, sám píšete, že se telefon trhá, zahřívá a hra se seká. To je odpověď, kterou hledáte. Výrobce nemůže do telefonu nasadit funkci, která způsobí podobné chování.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Ale během nahrávání obrazovky v domovské obrazovce nebo aplikaci to nemůže být tak častý a velký, ne? Bude to trochu pomalejší, ale to je normální, stejně tak i pro zahřívání, jen menší. Prostě to nebude tak velký, nebude se to tolik sekat a zahřívat jako při hraní. Proč je tady tenhle nesmyslnej limit? Kdo chce, tak ať nahrává obraz ikdyž to není nejlepší a nejplynulejší, ne? Zatím žádnou aplikaci pro nahrávání nemám. Ikdyž jsem dlouho nic nepotřeboval nahrát, chci nějakou aplikaci třetí strany najít, ale nevím jakou a jaká by mohla být nejlepší. Aplikace třetích stran nefungujou správně, můžou být náročnější a mohlo by to být horší než nahrávání ze systému.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Používal jsem tuto aplikaci: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free
Jinak znovu: cokoliv, co není perfektní, není přípustné. Lidi by si stěžovali, že se to při nahrávání trhá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tesat do kamene "cokoliv, co není perfektní, není přípustné" doufám, že na to budou u Samsungu myslet, až se bude rozhodovat o nasazení Exynosu do S24 😉.
IT technik
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Zkusím. Děkuju za odkaz.
0 Like