Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Mobilní data

(Téma vytvořeno: 26-11-2021 04:51 PM)
4589 Zobrazení
p166
First Poster
Možnosti

Dobrý den, po včerejší aktualizaci A41 mi nejdou zapnout mobilní data. Do té doby zcela v pohodě.

0 Like
30 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,vyndejte pametovou a sim kartu.telefon pote dejte do tovarniho,aby se zakorenil update.po obnove vse zastrcte.Melo by opet jit.
0 Like
milsimr
First Poster
Možnosti

Zdravím,

spolu ještě s jedním kolegou mám úplně stejný problém; po aktualizaci nelze zprovoznit mobilní data. Zkoušel jsem bezpečný režim - nic. Zapnout / vypnout režim letadlo - nic. Smazání všech dat a obnova do továrního nastavení - nic. Teď jsem zkusil ještě i vyndat SIM kartu a opět telefon hodit do továrního nastavení - stále nic. Co jsem se v tom hrabal, tak jsem zjistil, že se neukládají profily APN - ty nelze obnovit, ani ručně nastavit (neuloží se). Dle mého názoru jednoznačně chyba aktualizace SW. Ještě nějaké možnosti řešení, které jsem třeba přehlédl?

0 Like
p166
First Poster
Možnosti

V podstatě jsem udělal to samý a došel ke stejnému závěru. Doufám že s tím samsung něco udělá. 

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Jeste me napadla jedna vec co se casto stava.najedte si na nastaveni site pro mobilni data a pristupove body.Zkontrolujte zdali se pripojuje k servru operatora.Pokud chybi,je potreba nastavit rucne a pote by data meli jit zapnout.Jestlize ani to nepomuze,je vic nez pravdepodobne,navstivit servis.
0 Like
milsimr
First Poster
Možnosti

To je ovšem přesně to, co jsem popisoval ... Nastavení > Připojení > Mobilní sítě > Názvy přístupových bodů => prázdné / nelze obnovit / nelze ručně vytvořit - žádný profil si zařízení neuloží.

Pakliže se do tohoto stejného nastavení vlezu na své soukromé Galaxy Note 9, tak tam vidím dva profily; Internet a MMS. A lze si ručně vytvořit profil jiný ...

V pondělí se tedy zeptám na pracovním meetingu jak je ten telefon na tom se zárukou; buď zkusím ještě přeflashovat na originální CZ ROM - momentálně tam je z výroby Španělská verze - nebo telefon bude v záruce a tím pádem to vezmu do nejbližšího autorizovaného servisu ... vypadá to, že svépomocí zjevně nepochodím.

0 Like
p166
First Poster
Možnosti

Profily uložit nejdou, ani když se vytvoří ručně, ani když si je nechám poslat od T-mobile. Buď samsung udělá opravu, nebo nahrát předchozí firmware. 

0 Like
Sestbit
Pathfinder
Možnosti
Manželka stejný problém po aktualizaci. Ví o tom Samsung? Telefon nyní nepoužitelný.
0 Like
alfonczo
Student
Možnosti
Taky mám stejný problém u A41, po aktualizaci mobilní data nejdou, nepomohlo ani tovární nastavení, už se někomu povedlo to opravit?
0 Like
p166
First Poster
Možnosti

Dostal jsem doporučení kontaktovat info linku samsung a nahlásit to. Tak aby nás bylo co nejvíc. 

0 Like