Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Lock po zavreni obalu A53 5G

(Téma vytvořeno: 26-08-2022 09:30 PM)
415 Zobrazení
vado
Apprentice
Možnosti
Existuje moznost nastavit telefon tak, aby ihned po uzavreni puzdra typu wallet bol telefon locknuty ?
Napriklad A70 mala magnetticky snimac a v puzdre bol vsity maly magnet. Ten po uzavreni puzdra aktivoval lock.
Pripadne cez snimac osvetlenia ?
5 Odpovědi
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Ak to nieje original obal tak to najskor nepojde,mozno skusit nejaku apku tretich stran ktora funguje na principe snimac priblizenia,ze ak sa kryt zatvori tak sa zamkne mobil a shasne....
0 Like
vado
Apprentice
Možnosti
Vdaka za odpoved.
Ide o to, ci takato moznost vuobec existuje. Originalne puzdro prekryva iba spodnu polovicu displeja (co mi nevyhovuje), na cely displej sa nedodava - info od predajcu. Ale nemam overene, ci to s originalom funguje.
Skusal som aplikaciu, ktora lockne displej cez snimac priblizenia. Ten vsak (aspon v mojom pripade) po zakryti rukou / prstom zareaguje, ale po zakryti napriklad papierom, puzdrom, ... nezareaguje (zeby kapacitny, nie opticky snimac ?)
Na A70 stacilo na urcite miesto prilozit magnet a telefon sa lockol. Na A53 5G tento spuosob nezafungoval.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
urcite to funguje s originalom,a ostatny vyrobcovia zrejme takyto kryt nevyrabaju...mozno skusit par ostatnych aplikacii na senzory ci nahodov nepojdu,ak nie tak netusim. Inak neviem preco samsung urobil taky neprakticky a podla mna nepekny kryt ktory to nezakryva cele.
0 Like
vado
Apprentice
Možnosti
Nakoniec som kupil original obal. Ten ma v zadnej stene pod nalepkou - da sa nahmatat - zabudovanie "nieco" ( NFC/magnet/...), co telefonu povie, ze je to original obal a v menu Nastavenia -> Pokrocile funkcie sa objavi polozka "prislusenstvo". A v uzatvaracej casti je druhe "cosi" (mozno je to prave ta priehladna cast s nejakou vodivou/kapacitnou primesou), co pri zavreti zaznamena niektory (proximity ?) senzor a zariadi lock.
Rozoberat sa mi puzdro nechce. na to je to dost drahe :-). Mozno po vymene A53 za nieco nove.
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
V predu je ten magnet a ked sa priblizi k displeju tak mobil zhasne
0 Like