Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy A53 šum při hovoru

(Téma vytvořeno: 10-04-2022 09:15 PM)
1587 Zobrazení
barumelisko
Explorer
Možnosti
Zdravím, prosím o radu, při hovoru je slyšet neustálý šum. Nejedná se o zvuky v okolí.. Při volání přes sluchátka žádný šum slyšet není. 
Nevi někdo co s tím? Děkuji za jakékoliv rady. 
Hezký večer, Bára 
0 Like
12 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,zjevne vadny microfon na redukci sumu,nebo je jen ucpany
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Zcela bezna vec.je to spotrebni zbozi,nikoliv druzice co ma neco vydrzet🤐
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Vliv toho,ze to strcite do kapsy,nebo castecky prachu,veskery svinstvo se kterym telefon prijde do styku?nemohl by to byt i tento problem.Pan se asi dobre vyspal,tak rozdava rozumy
0 Like
barumelisko
Explorer
Možnosti
Ucpáním to určitě nebude. Telefon jsem koupila v pátek a volat jsem zkoušela asi 10 minut po vyndání z krabičky a šum byl slyšet již při prvním volání.
Takže ho nejspíš pojedu dnes vrátit.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den Báro,

zkuste si udělat záznam zvuku a pak přehrát, jestli tam šum bude, to by znamenalo problém s hardware. Dálo mě napadá, jestli vám funguje VoLTE - pokud máte O2 nebo Vodafone, měla by být ikonka v liště a v každém případě během hovoru by měla být zobrazena ikonka HD nebo HD+. Pokud není, mohlo by to znamenat nějaký problém se sítí. Jaký byl váš předchozí telefon a jak starou máte SIM?

No a samozřejmě je možné, že jste měla smůlu na vadný kus 😞 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
V tom pripade zkuste reklamaci.pokud nemate koupeno prez eshop,obchod vam vraceni zbozi nejspis neuzna
0 Like
barumelisko
Explorer
Možnosti
Tak jsem zkoušela záznamník i diagnostiku mikrofonu přes members. Je tam slyšet stejný šum..
0 Like
barumelisko
Explorer
Možnosti
Mohu se zeptat, když mi vymění kus za kus. Jak to bude s bonusem (sluchátka) ? Tento tel je již registrovaný. Díky
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, v instrukcích pro S22 se psalo: "Připravte si prosím doklady o zakoupení telefonu (doklad prokazující koupi), tokenkód z předregistrace, výpis ze servisu (doklady o přijetí a vrácení telefonu) a kontaktujte naše infolinku."

https://www.samsung.com/cz/predobjednavky/

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like