Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy A50 - problem s GPS po aktualizácií na android 10

(Téma vytvořeno: 01-06-2020 02:25 PM)
994 Zobrazení
pilotek
Journeyman
Možnosti

Dobrý deň, 

minulý týždeň sa mi aktualizoval A-50 na android 10. Po tejto aktualizácií registrujem veľký problém s GPS. Nekonečne dlho trvá nájdenie satelitov a niekedy ani po hodine nenajde nič. Pritom so starým telefonom Galaxy S3 NEO na tom istom mieste mám zachytených 26 satelitov a fix funguje aj z 15-tich. Mám zapnutú aj podporu zlepšenia presnosti.

Vie niekto poradiť ako navrátiť GPS tie super vlastnosti ako boli pred aktualizáciou na android 10?

Za všetky odpovede vopred ďakujem.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@pilotek my tady zatím žádný problém neevidujeme, Vás případ je první. Pokud můžete, tak zkuste Tovární nastavení a nedělejte obnovení ze zálohy- to by mohlo způsobit jen další potíže.

Pokud to nepomůže, tak se pobavíme co dál. Děkuji 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @pilotek 

Dělal jste po přechodu na Android 10 obnovení do továrního nastavení ? U velkých aktualizací je doporučována. Ovšem pokud jste jí nedělal, zkusil bych ještě 2 věci. 

1) Udělejte Wipe chache telefonu - jedná se o vymazání pracovní paměti systému - mohl zde zůstat nějaký "nepořádek" po aktualizaci

2) Vyzkoušejte jít do Nastavení - Obecná správa - Obnovit a položku Obnovit nastavení sítě.  Toto vymaže zapamatovaná nastavení BT a Wifi a asi i GPS.

Vyzkoušejte a dejte vědět zda to nepomohlo.

Děkuji za spolupráci

fajnsnek2
pilotek
Journeyman
Možnosti

Spravil som úkony podľa oboch bodov, no žiaľ funkčnosť GPS sa nezlepšila.

V zahraničnom fóre som čítal, že ani vrátenie telefónu do výrobných nadstavení nepomohlo:shocked-face-with-exploding-head:

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@pilotek  Našel jste tedy někde že má problém více uživatelů?

fajnsnek2
pilotek
Journeyman
Možnosti
Áno, bolo to na nejakej americkej Samsung komunite.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@pilotek my tady zatím žádný problém neevidujeme, Vás případ je první. Pokud můžete, tak zkuste Tovární nastavení a nedělejte obnovení ze zálohy- to by mohlo způsobit jen další potíže.

Pokud to nepomůže, tak se pobavíme co dál. Děkuji 

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @pilotek 

Podle Sammobile je uvolňována nová aktualizace, která obsahuje červnové zabezpečení + opravy chyb. Vyzkoušejte nahrát a pak zkuste GPS. 

fajnsnek2
pilotek
Journeyman
Možnosti

Ďakujem za všetky rady.

Po resetovani telefónu do výrobných nadstavením sa zdá, že GPS opäť funguje ako na Androide 9.

Teraz to beží na Androide 10.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@pilotek  Děkuji Vám za zpětnou vazbu. Doporučuji aktualizovat na poslední verzi FW pokud je již dostupná

Pokud Vám nějaka moje odpověď pomohla, můžete ji Přijmout jako řešení ?

Děkuji 

fajnsnek2