Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Fotoaparát

(Téma vytvořeno: 31-08-2024 09:06 AM)
342 Zobrazení
Frede_rika
Apprentice
Možnosti
Dobrý deň 👋, už dlhšie si všímam, že keď stlačím spúšť na foťáku tak veľmi dlho trvá kým odfotí. Trvá to niekedy aj dlhšie ako 5 sekúnd. Po kúpe to telefón nerobil, hneď po stlačení spúšte som mala odfotené. Začalo to až neskôr. Máte niekto skúsenosť čo s tým? 🙈

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

pokud Vám nepomohlo vymazání dat aplikace Fotoaparát, tak bych zkusil bezpečný režim, jak se to bude chovat v něm. Případně neoblíbené tovární nastavení telefonu, které ale ve většině případů pomůže. V nejhorším to řešit servisem.

https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
13 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Frede_rika
napadá mě zkusit vymazat data aplikace fotoaparát.
Nastavení - aplikace - fotoaparát - úložiště - vymazat data. Je to asi nejméně invazivní metoda.

Frede_rika
Apprentice
Možnosti
To už som skúšala na základe iných rád tu ale žiaľ nepomohlo
0 Like
CCIVVUGPF
Navigator
Možnosti
Zdravím @Frede_rika . Já mám Smart mobile phone SAMSUNG Galaxy A53 5G 128GB Black • SM-A536B/DS • SM-A536BZKNEUX. A také mi spoušť u fotoaparátu někdy reaguje pomaleji, někdy i více pomaleji. Čím to je nevím. Jak to zlepšit nevím. Ale potýkám se s podobným problémem, co Vy. Omlouvám se pokud jsem něco napsal špatně a že jsem Vám moc nepomohl. Chtěl jsem Vás spíše ujistit, že nejste sama komu spoušť u fotoaparátu reaguje pomaleji. V přátelské úctě. @CCIVVUGPF .
Karel Václav Fürst
Frede_rika
Apprentice
Možnosti
Máme rovnaký telefón aj rovnaký problém. Možno to bude nejaká chyba konkrétneho modelu 🙈
CCIVVUGPF
Navigator
Možnosti
Zdravím @Frede_rika . Nevím. Je to možné. Opravdu nevím. Rád bych Vám pomohl, ale nevím jak. V přátelské úctě. @CCIVVUGPF.
Karel Václav Fürst
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pekný deň,telefón môže mať spomalené fotenie aj pri zaplnenom úložisku 🖐.
Harold-ENG
Voyager
Možnosti
Měl jsem A52 5G a také mi to dělalo a strašně mě to štvalo. Na zahraničních fórech a recenzích se to řešilo a byla to vlastnost. Po několika letech dokonce začal natáčet slowmotion videa trhaně. Factory Reset nepomohl, takže z telefonu se stala navigace a přešel jsem na S23+. Nyní spokojenost, zatím.
0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Tiez si myslim ze telefon sa celkovo spomaluje,navyse ak to je model a34,cim slabsi stroj tym skor zacne spomalovat...Skusit este factory reset...
0 Like
damkooo
Explorer
Možnosti
áno, toto je riešenie.... nainštalovať good lock a tam manuálne prenastaviť dĺžku uzávierky
0 Like