Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dreamstime virus?

(Téma vytvořeno: 27-06-2022 09:25 AM)
101 Zobrazení
Možnosti
Ahoj, v telefonu se mi objevuje v galerii nějaký obrázek je v něm odkaz na dreamstime.com, to je nějaká reklní akce nebo vir? Díky.
0 Like
10 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, ne, že bych to potom hned poznal, ale zajímá mě to. Můžeš žen obrázek ukázat? Třeba screen z galerie?
Možnosti
Tady je-5889841245059133117_121_1588_1656272540.jpg
0 Like
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Zajímavé, dík. Opravdu nevím, kde se ti to vzalo v galerii, aniž bys to vědomě stahoval. Odpovídá ten obrázek tvým zájmům? Chodíš na fotobanky, navštěvuješ stránky o kryptu, nebo tak něco?
Možnosti
Prave ze ne
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @Falconeryelowcar,

je možné, že se obrázek stáhnul při návštěvě webových stránek (nemuselo to být přímo o kryptu, ale na některé stránce mohla být tato reklama, na kterou jsi omylem klikl apod.) V jaké složce v Galerii je obrázek uložen? Je pod Download nebo pod Fotoaparát? 

Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, trochu jsem se poptal. Nevím přímo nic konkrétního, ale podezření na virus by přicházelo v úvahu, kdyby jsi ten obrázek smazal a on se tam potom samovolně ukázal znovu.
Možnosti
Jo to se stávalo furt se totam vraceli
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Bylo by dobré odpovědět na dotaz od @AndroidGuru , podle té složky nejlíp poznáte, kde to vzniká

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Možnosti
To už nevím, resetoval jsem telefon, ale bylo to z twitteru, už jsem ho našel, akorát nechápu proč se pořád objevoval znova
0 Like