Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dolby Atmos samsung A 50

(Téma vytvořeno: 30-08-2019 11:17 PM)
665 Zobrazení
Rakonek
Apprentice
Možnosti

Zdravím, těšil  jsem se  na Samsung  A  50 splnil má  očekávání. Jediné  co mě štve je úprava zvuku Dolby  atmos v tomto telefonu. Mám originál app v Lenovo K 5plus kde je to vysloveně  bomba, ale to co je tady to má  do Dolby hodně  daleko skoro k ničemu. Škoda, že  nelze app Dolby Atmos stáhnout v orin. verzi. 

6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj a vítej na Samsung Community !

Osobně zkušenosti s Dolby Atmos z jiných telefonů nemám, takže nemám moc s čím porovnávat. Jsou bohužel dostupné jen předdefinované profil nebo profil Auto. Pro nastavení zvuku je od Samsungu přímo aplikace Sound Assistant, ale ta rozšiřuje jenom možnosti některých nastavení, Dolby Atmos tam není.

Ještě mě napadá možnost najít původní apk soubor z Lenova a zkusit nainstalovat na Samsung. Pravděpodobně to nebude fungovat, ale zkusit to můžeš  

fajnsnek2
Rakonek
Apprentice
Možnosti
No nevím, měl jsem v několika přístrojích lenovo buď dolby digital nebo dolby atmos, oproti jiným telefonum co jsem zkoušel je dolby v lenovo zvukově s kvalitními sluchátky trochu jinde. Sluchátka používám různé koss, senneheiser tak si něco z toho zkus a pak něco piš.
Rakonek
Apprentice
Možnosti
Ahoj prý se to někde stáhnout na černo dá bohužel mám obavy to stahovat-root nebo jak se to jmenuje do fungl nového telefonu. Aho a diky za odpověd.
0 Like
Rakonek
Apprentice
Možnosti
Nejde o lenovo ale o apku dolby atmos pane S 8 plus nebo minus.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Prosím,  nejsme zde abychom se hádali a pošťuchovali, ale abychom si pomáhali :winking-face: Samsung nemusí mít všechno nejlepší, a nebudume nikoho kamenovat, že vyjádři svůj nazor :winking-face: Jak se @Rakonek  jak se přesně jmenuje ta aplikace? Možná by slo najít instalační soubor aplikace (.apk) a šlo by to bez rootu. Povidej se zda ji nenajdeš zde: https://www.apkmirror.com

fajnsnek2
Rakonek
Apprentice
Možnosti
fajnSnek: proto jsem se tu 👍díky za info podívám se na odkaz. Jméno aplikace je Dolby Atmos verze 2.1.0 a diky za pomoc 👍