Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dobrý den zacinaji se mi vypínat aplikace na galaxy a 12

(Téma vytvořeno: 24-03-2021 09:16 AM)
907 Zobrazení
maara
Journeyman
Možnosti
Samsung,galaxy a12

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, nepíšete jaké aplikace Vám nefungují. Pokud se to týká především google aplikací, tak by Vám mělo pomoct toto: Zajděte do nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace - Android System WebView tam kliknout na tři tečky a odinstalovat aktualizaci. Také aktualizujte aplikaci chrome.
Přikládám taky videonávod od kolegy:
https://eu.community.samsung.com/t5/mobiln%C3%AD-aplikace-a-slu%C5%BEby/n%C3%A1vod-padaj%C3%ADc%C3%A...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

13 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, nepíšete jaké aplikace Vám nefungují. Pokud se to týká především google aplikací, tak by Vám mělo pomoct toto: Zajděte do nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace - Android System WebView tam kliknout na tři tečky a odinstalovat aktualizaci. Také aktualizujte aplikaci chrome.
Přikládám taky videonávod od kolegy:
https://eu.community.samsung.com/t5/mobiln%C3%AD-aplikace-a-slu%C5%BEby/n%C3%A1vod-padaj%C3%ADc%C3%A...

maara
Journeyman
Možnosti
Tyka se to především galaxy staré a hudebního přehrávače a občas i u Google prohlížeče
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Vyzkoušejte co jsem zmínil výše a dejte vědět.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, máte dostatek volného místa v úložišti?

Galaxy Z Fold 7 Jetblack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB | Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
maara
Journeyman
Možnosti
Tak jsem tu udělal a uz je to ok dekuji moc
maara
Journeyman
Možnosti
Ale ještě bych se rad zeptal jak je možné že telefon nema vlastní prehravac na muziku
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud Vám má odpověď pomohla, budu rád, pokud jí označíte jako řešení. Děkuji.

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Nevím jak je to u Vašeho modelu zda má či nemá, každopádně na google play či galaxy store najdete spoustu přehrávačů hudby i zdarma. Doporučuji např. Poweramp, skvělý přehrávač.

0 Like
Skopycz
Student
Možnosti
nn
0 Like