Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dobrý den chci se zeptat co mám dělat když nevidím potvrzení v member o Cashback

(Téma vytvořeno: 25-01-2024 03:31 PM)
749 Zobrazení
jakubhavlik
Student
Možnosti
Chci se zeptat co mám dělat když v aplikaci members nemám ten banebl na ten Cash Back a chce to potvrzení 
0 Like
Přejít na řešení
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Super! Jsem rád, že to funguje...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
Šebka
Journeyman
Možnosti
Prosím je to potvrzení o tom cashbacku 1706196856366.jpg
0 Like
Japrvni
First Poster
Možnosti
Tenhleten system samsungu pres potvrzovani v nejake app je pekne prasteny. Takovou blbost museli vymyslet dlouho a proto to nefunguje. Musite se upominat, ja volal 30ty den po registraci ze mi dnes lhuta konci a cashback nikde, rekli mi, at zkusim jeste tyden pockat a pak volat znovu. To uz ve me ale hloubala myslenka, ze si ze me strili, no nakonec to dobre dopadlo, ale musel jsem se neustale upominat. Samo to nefunguje. Je to nesmyslny system...
obrkolodej
Journeyman
Možnosti
Řekla bych že ano
0 Like
obrkolodej
Journeyman
Možnosti
Přesně, úplně debilita...
0 Like
Šebka
Journeyman
Možnosti
Dekuji
0 Like
Šebka
Journeyman
Možnosti
Mám toto1706197182362_1706197182355_0.jpg
0 Like
obrkolodej
Journeyman
Možnosti
Ano taky to tak mám, beru to , že potvrzeno a snad peníze dojdou.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Já bych to zase tak nehrotil - cashbacky, či bonusy, využívám pravidelně. Někdy je to dříve, někdy později.

Bohužel systém musí pracovat s IMEI či S/N daného zařízení, jsou tam ochranné mechanismy kvůli zákonné 14denní lhůtě pro vrácení, atd. Takže je pak pochopitelné, že se najdou i případy (jako ten váš), kdy vše nejde tak hladce, jak by mělo. Což není omluva - pouze konstatování faktu.

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Šebka
Journeyman
Možnosti
Dekuji
0 Like