Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Displej

(Téma vytvořeno: 09-09-2021 01:02 PM)
3262 Zobrazení
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Zdravím komunito, mám dotaz. V březnu jsem zakoupil Samsung Galaxy A52 5G a nyní se mi spustil problém s displejem. Displej problikává a občas zmizí půlka obrazovky a pak naskočí. Máte někdo stejný problém? 
8 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
zkusil bych v aplikaci samsung members - získat pomoc - diagnostika a otestovat display, poté mě ještě napadá resetovat telefon do továrního nastavení.

Ale myslím si, že reklamaci zařízení se nevyhnete.

0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, bohuzel to vypada na uvolněný flex kabel z displeje k zakladni desce.. Bohuzel se obavam, ze budete muset navstivit servis.

0 Like
Divišák
Explorer
Možnosti
Mám stejný problém, který ale nastal ihned po srpnové aktualizaci. Zatím pomohlo wipe cache.
0 Like
TomasProuza
Pioneer
Možnosti
Mohu poprosit o radu jak to udělám?
0 Like
Divišák
Explorer
Možnosti
Je třeba vypnout telefon a připojit ho kabelem k PC, jakmile se začne nabíjet tak současné stisknout a držet tlačítko pro zesílení hlasitosti a zapínací tlačítko. Asi po 5 sec. naskočí recovery mod. Zde se tlačítkem zeslabení zvuku najedete na položku wipe cache partition a potvrdí zapínacím tlačítkem, následně potvrdit reboot a pak odpojit kabel.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

1. Vypněte mobil
2. Připojte mobil k PC (nestačí nabíječka)
3. Vyčkejte, dokud se nezobrazí text o nabíjení
4. Stiskněte a držte tlačítka zesílení hlasitosti a vypínače, dokud se mobil nezapne
5. Zobrazí se nabídka recovery
6. Vyberte možnost "Wipe cache partition"

Acher_DAZkF33
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

mám ten stejný problém. Na anglickém fóru se tento problém také opakovaně vyskytuje. Přispívající hovoří o povolených šroubech upevňujících display. Sám jsem na telefon opatrný a mám ho celou dobu s aplikovanou fólií a originálním krytem EF-JA525CTEGWW.

Zkusím vymazat cache, případne udělat factory reset a pokud problémy přetrvají tak mi žel nezbude než zajet s telefonem do Prahy do servisu na reklamaci... 😪

0 Like
TomasKubec
First Poster
Možnosti
Dnes stejný problém, oprava pár minut. Stačilo pořádně docvaknout flex kabel LCD v konektoru co je pod panelem reproduktoru.
0 Like