Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Da sa aplikaciu fotky google nadstavit ako predvolenu namiesto Galerie Samsung

(Téma vytvořeno: 14-01-2023 05:05 PM)
408 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Ahojte,
tym ze som doteraz pouzivala telefon z cistym androidom, tka som ouzivala aj fotky google.
skratka sa mi pacilo, ze ked sa nahrali videa, resp. nafotili fotky, tak som ich tam na fotkach google, ciuz s pocitaca alebo z telefonu nasla.
lenze v A23 5g je to tak, ze ked vo fotoaparate kliknem na zobrazit videa a fotky, tak ma to posiela do galerie.
Jasne, bola by som ochotna si zviknut na galeriu ako nevidiaca, ale nepaci sa mi fakt, ze to odo mna chce, aby som fotky a videa sinchronizovala s onedrive, ktory vobec nepouzivam.
Takze tu by sa asi hodilo spytat sa:
da alebo neda sa nadstavit fotky google ako predvolenu aplikaciu namiesto galie samsungu?
ak nie nevadi, budem to riesit tak, ze fotky a videa zaznacim a nazdielam ich na disk google.
nie ze by to bollo stastne riesenie, ale lepsie nez nic.
diky,

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Z aplikácie Fotoaparát Vás priamo presmeruje do aplikácie Galéria. Sú to aplikácie výrobcu, takže ich bude preferovať...

Na otváranie obrázkov z iných zdrojov (napr. stiahnuté obrázky a podobne), je už možné - ako sa píše vyššie - zvoliť si inú aplikáciu -> napr. Vami požadované Fotky Google

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
mcmacy
Apprentice
Možnosti
Áno dá sa nastaviť väčšinou to ponúka ako možnosť otvorenia fotografie v priečinku Moje súbory
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

a ako a kde to nadstavit? teda ak viete?

0 Like
mcmacy
Apprentice
Možnosti
Dole date povolenia a zmeníte iná aplikácia Screenshot_20230115_211820_Settings_1000001492_1673813900.jpg
0 Like
mcmacy
Apprentice
Možnosti
Potom pôjdete do moje súbory a dáte fotografia a dá vám ponuku cez ktorú apku chcete otvoriť ci cez Galériu alebo fotky samsung a dáte vždy keď kliknete na fotky google a už vám bude otvárať fotky iba v google photoScreenshot_20230115_211840_One UI Home_1000001494_1673813921.jpg
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

ano, je pravda, ze ked s mojich suborov otvaram fotku, tak sa mi otvara vo fotkach google, ale ked som vo fotoaparate, a po tom co sa urobi fotka kliknem na zobrazit fotky a videa, tak to ma aj tak prehodi do galerie.

ni nic budem si na nu musiet zviknut.

0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Z aplikácie Fotoaparát Vás priamo presmeruje do aplikácie Galéria. Sú to aplikácie výrobcu, takže ich bude preferovať...

Na otváranie obrázkov z iných zdrojov (napr. stiahnuté obrázky a podobne), je už možné - ako sa píše vyššie - zvoliť si inú aplikáciu -> napr. Vami požadované Fotky Google

0 Like