o 14-01-2023 05:05 PM
Ahojte,
tym ze som doteraz pouzivala telefon z cistym androidom, tka som ouzivala aj fotky google.
skratka sa mi pacilo, ze ked sa nahrali videa, resp. nafotili fotky, tak som ich tam na fotkach google, ciuz s pocitaca alebo z telefonu nasla.
lenze v A23 5g je to tak, ze ked vo fotoaparate kliknem na zobrazit videa a fotky, tak ma to posiela do galerie.
Jasne, bola by som ochotna si zviknut na galeriu ako nevidiaca, ale nepaci sa mi fakt, ze to odo mna chce, aby som fotky a videa sinchronizovala s onedrive, ktory vobec nepouzivam.
Takze tu by sa asi hodilo spytat sa:
da alebo neda sa nadstavit fotky google ako predvolenu aplikaciu namiesto galie samsungu?
ak nie nevadi, budem to riesit tak, ze fotky a videa zaznacim a nazdielam ich na disk google.
nie ze by to bollo stastne riesenie, ale lepsie nez nic.
diky,
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 16-01-2023 07:56 AM
Dobrý deň.
Z aplikácie Fotoaparát Vás priamo presmeruje do aplikácie Galéria. Sú to aplikácie výrobcu, takže ich bude preferovať...
Na otváranie obrázkov z iných zdrojov (napr. stiahnuté obrázky a podobne), je už možné - ako sa píše vyššie - zvoliť si inú aplikáciu -> napr. Vami požadované Fotky Google
o 14-01-2023 10:09 PM
o 15-01-2023 07:05 AM
a ako a kde to nadstavit? teda ak viete?
o 15-01-2023 09:19 PM
o 15-01-2023 09:21 PM
o 15-01-2023 11:06 PM
ano, je pravda, ze ked s mojich suborov otvaram fotku, tak sa mi otvara vo fotkach google, ale ked som vo fotoaparate, a po tom co sa urobi fotka kliknem na zobrazit fotky a videa, tak to ma aj tak prehodi do galerie.
ni nic budem si na nu musiet zviknut.
o 16-01-2023 07:56 AM
Dobrý deň.
Z aplikácie Fotoaparát Vás priamo presmeruje do aplikácie Galéria. Sú to aplikácie výrobcu, takže ich bude preferovať...
Na otváranie obrázkov z iných zdrojov (napr. stiahnuté obrázky a podobne), je už možné - ako sa píše vyššie - zvoliť si inú aplikáciu -> napr. Vami požadované Fotky Google