Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

bublina na displeji

(Téma vytvořeno: 11-12-2020 11:51 PM)
1601 Zobrazení
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Dobry den koupil jsem kryt ultra spigen hybrid na s20 fe a po nasazeni krytu se mi vzdy v rohu udela bublina. Predchozi kryt to nedelal. Poradite mi nekdo jak se toho zbavit? Dekuji
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

U skla bude návod nebo videonávod. Spigen to má dobře zpracované. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
13 Odpovědi
Commpact
Navigator
Možnosti
Bude asi lepsi, kdyz sem date fotku.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @JanHav  pravděpodobně se bude jednat o fólii, které je na telefonu aplikována z výroby. Kryt Spigen Ultry Hybrid jsem používal na S10+,S20+, S20 Ultra a Note 10+ a nikdy mi s fólii od Samsungu problémy nedělal. 

fajnsnek2
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
ja tam nemam folii mam tam tvrzene sklo panzer glass
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
zasilam foto

received_148165590400808_788.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to se obávám bude nekompatibilita skla a krytu, nebo o maličko nepřesně nalepené sklo. V případě tvrzeného sklo je nejlepší sklo aplikovat při nasazeném krytu. 

fajnsnek2
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
ja si to taky myslim ze je to tvrzenym sklem. je tlustsi nez ostatni skla takze bych jej musel odstranit a koupit jine ale to se mi moc nechce protoze stalo 900kc. takze se s tou bublinou budu muset asi smirit.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak ono pokud je to trochu kvalitní sklo, tak by mělo jít odlepit a znovu nalepit, ale je riziko, že se pod něj dostane prach a nečistoty...

fajnsnek2
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
ktery kompatibilni sklo byste mi doporucil k tomu krytu?
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Očekával bych kompatibilitu přímo se sklem značky Spigen, ale 100% to potvrdit nemohu. ale výrobce to u skla uvádí.

https://doopshop.cz/produkt/szk%c5%82o-hartowane-spigen-glass-fc-galaxy-s20-fe-black/?gclid=Cj0KCQiA...

https://www.spigen.com/products/galaxy-s20-fe-screen-protector-glas-tr-full-cover-glass

fajnsnek2
0 Like