Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Beta update

(Téma vytvořeno: 26-09-2023 01:01 AM)
374 Zobrazení
dnkjrc
Explorer
Možnosti
Zdravím, je možné aktualizovat betu i v Česku? Mám A54 a beta je už venku nějakou dobu. V US, DE, PL a dalších zemích. Zkoušel jsem VPN, ale v Samsung Members se neobjevila žádná pozvánka na beta testování, ani v Nastavení v aktualizacích se neobjevila žádná aktualizace na betu. 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @dnkjrc
u nás nejsou oficiálně beta verze dostupné. Je to dané především menším trhem. Nevím, jaký máte přesně důvod betu zkoušet, ale je třeba říct, že beta verze mají své nevýhody (např. nefunkční GPay, aktualizace softwaru). Jestli není lepší počkat na oficiální plnou verzi systému.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

2 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @dnkjrc
u nás nejsou oficiálně beta verze dostupné. Je to dané především menším trhem. Nevím, jaký máte přesně důvod betu zkoušet, ale je třeba říct, že beta verze mají své nevýhody (např. nefunkční GPay, aktualizace softwaru). Jestli není lepší počkat na oficiální plnou verzi systému.

Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, není o co stát, pokud nejste nadšenec pro technologie a potřebujete aby Vám telefon hlavně spolehlivě fungoval. Bety systému Android jsem osobně několikrát testoval a opravdu je lepší si počkat na hotovou edici a i ta většinou potřebuje až 2 updaty než si systém 100% sedne.
IT technik