Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Baterie klesá po instalaci oneui7

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
244 Zobrazení
a35_uzivatel
Journeyman
Možnosti
Zaznamenal taky někdo rychlý úbytek baterie po instalaci oneui7? Dá se to řesit?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @a35_uzivatel 
ano, máme hlášeny problémy s větším vybíjením u některých modelů, zejména po aktualizaci na One UI 7.0. Je to již hlášeno. Mezitím bych doporučil zkusit vymazat cache systému, podívat se péče o zařízení, zda Vám nějaká aplikace nežere moc baterie a nastavit profil výkonu na "lehký".

Také doplním, že po aktualizaci na One UI 7.0 se telefon chová jako "nový" a učí se návykům uživatele a proto může být první týdny spotřeba vyšší.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Luciash
Apprentice
Možnosti
Ano, baterie se vybiji brutální rychlostí, ale prý by se to mělo stabilizovat.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @a35_uzivatel 
ano, máme hlášeny problémy s větším vybíjením u některých modelů, zejména po aktualizaci na One UI 7.0. Je to již hlášeno. Mezitím bych doporučil zkusit vymazat cache systému, podívat se péče o zařízení, zda Vám nějaká aplikace nežere moc baterie a nastavit profil výkonu na "lehký".

Také doplním, že po aktualizaci na One UI 7.0 se telefon chová jako "nový" a učí se návykům uživatele a proto může být první týdny spotřeba vyšší.

Klara24
Apprentice
Možnosti
Toto mi napsalai ze samsungu . 1747675765070.jpg
0 Like
Klara24
Apprentice
Možnosti
To mi napsali že samsungu 1747675821912.jpg
0 Like
Klara24
Apprentice
Možnosti
Ɓoužel nova aktualizace mě jen rozhodla celý tel. Moc se mi nelíbí úpravy. 1baterie rychle vybiji se. Viz obrázek dostala jsem info od samsungu. Proč mam černou obrazovku nejde změnit. A bouzel už se mi nerosvici tel když mi přijde zpráva pouze ikona a černý displej. Mam S24ultra😔1747676102565.jpg1747676102582.jpg1747676166755.jpg
0 Like
Luciash
Apprentice
Možnosti
Dekuju 😊
0 Like
Luciash
Apprentice
Možnosti
Mně řekli, že mám dát tel do nouzového režimu, pak do továrního nastavení, a když to nepomůže, tak na servis, i když jsem řekla, že s tím má evidentně problém skoro každý po updatu..tak snad se to stabilizuje, pze to nabíjení mě těžce vytáčí..
0 Like
JenomInovace
Navigator
Možnosti
Ahoj, vymazat cache skrz fastboot pomohlo, spoustu tutoriálů na youtube, zkus to
0 Like