Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Automatické vypínání otevřených aplikací po zhasnutí displejea automatická Wi-Fi

(Téma vytvořeno: 05-12-2022 10:51 PM)
609 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Mám tři problémy a to s automatickým vypínáním otevřených aplikací když zhasnu mobil, vůbec nefunguje automatické zapnutí Wi-Fi a Samsung Cloud sám vypíná synchronizaci Samsung Internetu.

Mám spušténé aplikace, Discord, Samsung Members a překladač DeepL. Nevím, jestli se aplikace ukončí pokud se vrátím do Domovské obrazovky nebo je mám ukázané(a pak mě po odemčení mobilu samozřejmě vrátí do Domovské obrazovky) Ale nějaký z těch způsobů udělám, zhasnu mobil, chvíli počkám, odemknu, podívám se a DeepL a Samsung Members jsou ukončeny. Často se to střídá,Co to má znamenat? Nebo se stane, že mám otevřenou aplikaci, zhasnu mobil, odemknu, podívám se na tu druhou a znova se načítá, ale není to pokaždý. Je to nějaká funkce Androidu nebo what? Tuhle chybu stále potkávám v Androidu 12 One UI 4.1 i po továrním nastavení.

image
Aplikace Samsung Members, DeepL a Discord

image
Kromě Discordu se obě dvě aplikace ukončily

Další problém je automatické zapnutí Wi-Fi.
Zkusil jsem si to dvakrát. I tady se to mění. Přijdu domů, v prvním případě se mi vůbec nezapne ani samotná Wi-Fi ikdyž už jsem doma, a nepřipojí mě to. V druhém případě se mi Wi-Fi zapne, ale dokud neotevřu v rychlé horní nabídce nastavení Wi-Fi, tak mě to k té Wi-Fině nepřipojí! Co to je? Tohle dokáže člověka naštvat. Kvůli tomu může uživatel přijít o data!
A poslední mini nesmysl je v Samsung Cloudu, vždycky to Samsung Internetu samo zakáže synchronizaci. Tohle vše co potkávám, jak je to možné? To je bizár.
Omlouvám se, ale už vidím ty odpovědi od Samsung Makeru, že mám udělat factory reset. Ale plánuju udělat reset až dostanu One UI 5. Klidně to pište, ale jako sekundární tip, odpověď. Zkuste to s tím factory resetem jinak. Zatím to nebudu, nechci dělat. Může být i jinej způsob jak to vyřešit, že by Samsung vydal další ale OPRAVNOU aktualizaci, ne? Radši budu trpět sekáním než problémama, protože pomalejší mobil už mít nemůžu, že? Ať Samsung co nejdřív vydá aktualizaci! Děkuju za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.

0 Like
7 Odpovědi
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Ahoj,nemas zapnuty bixby runtime?povolene ukoncovani aplikaci v rezimu developers?Pravdepodobna je taky moznost,ze je to chyba systemu.Popripade zkuste zalohovat nastaveni a resetovat nastaveni telefonu(pozor,nejedna se o factory reset)
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Ahoj, o Bixby Runtime vůbec nic nevím, nepoužívám ho. Ukončování aplikací v nastavení vývojářů si nejsem jistej. Kvůli rodičovské kontrole se nemůžu podívat, ale myslím si že jsem nic takového nezapínal. Resetovat nastavení zkusím až nebude žádnej způsob jak to opravit. Samsung musí vydat aktualizaci pro opravu. Díky za odpověď a rady.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Napadlo mně jak máte nastavené aplikace v péči o baterii a tam limity a využití aplikací na pozadí. Nemáte tam nastaveno u těchto aplikací hluboký spánek?
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Limity využití na pozadí tohle dělají? Takže všechny aplikace, které jsem měl otevřené a měl v Limity využití na pozadí, tak se po zhasnutí mobilu zavřou? Ale ono se to různě mění, nezavře se to hned, musím to zhasnout podruhé, to musí být chyba systému, ne? Pokud mi to vy nebo někdo jinej ověříte a je to pravda, zmíněné aplikace dávám pryč z hlubokého a normálního spánku. Děkuju moc.:)
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Teď jsem se na to díval a zkoušel jsem to u jedné z aplikaci co mám v hlubokém spánku. Po aktualizavi na one ui 5 se mi tohle stavalo co vám. Přisoudil jsem to novému systemu protože se mi to chovalo stejně. Teď ale po par dnech to přestalo tak to ukončovat aplikace. Vypadá to že se telefon zase učil jak používám aplikace. Tak jako po prvním spuštění tel. Takže buď to odezní samo a sedne si to nebo teď nevím co by to mohlo ještě ovlivnit.
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
A dělalo vám to i ve One UI 4.1 nebo pokud se tak stalo ve starších verzích One UI? Díky za komentář.
0 Like
Mamb0
Pathfinder
Možnosti
Právě že ne tohle se mi dělo až po instalaci nového One UI 5