Dobrý den. Mám tři problémy a to s automatickým vypínáním otevřených aplikací když zhasnu mobil, vůbec nefunguje automatické zapnutí Wi-Fi a Samsung Cloud sám vypíná synchronizaci Samsung Internetu.
Mám spušténé aplikace, Discord, Samsung Members a překladač DeepL. Nevím, jestli se aplikace ukončí pokud se vrátím do Domovské obrazovky nebo je mám ukázané(a pak mě po odemčení mobilu samozřejmě vrátí do Domovské obrazovky) Ale nějaký z těch způsobů udělám, zhasnu mobil, chvíli počkám, odemknu, podívám se a DeepL a Samsung Members jsou ukončeny. Často se to střídá,Co to má znamenat? Nebo se stane, že mám otevřenou aplikaci, zhasnu mobil, odemknu, podívám se na tu druhou a znova se načítá, ale není to pokaždý. Je to nějaká funkce Androidu nebo what? Tuhle chybu stále potkávám v Androidu 12 One UI 4.1 i po továrním nastavení.
Aplikace Samsung Members, DeepL a Discord
Kromě Discordu se obě dvě aplikace ukončily
Další problém je automatické zapnutí Wi-Fi.
Zkusil jsem si to dvakrát. I tady se to mění. Přijdu domů, v prvním případě se mi vůbec nezapne ani samotná Wi-Fi ikdyž už jsem doma, a nepřipojí mě to. V druhém případě se mi Wi-Fi zapne, ale dokud neotevřu v rychlé horní nabídce nastavení Wi-Fi, tak mě to k té Wi-Fině nepřipojí! Co to je? Tohle dokáže člověka naštvat. Kvůli tomu může uživatel přijít o data!
A poslední mini nesmysl je v Samsung Cloudu, vždycky to Samsung Internetu samo zakáže synchronizaci. Tohle vše co potkávám, jak je to možné? To je bizár.
Omlouvám se, ale už vidím ty odpovědi od Samsung Makeru, že mám udělat factory reset. Ale plánuju udělat reset až dostanu One UI 5. Klidně to pište, ale jako sekundární tip, odpověď. Zkuste to s tím factory resetem jinak. Zatím to nebudu, nechci dělat. Může být i jinej způsob jak to vyřešit, že by Samsung vydal další ale OPRAVNOU aktualizaci, ne? Radši budu trpět sekáním než problémama, protože pomalejší mobil už mít nemůžu, že? Ať Samsung co nejdřív vydá aktualizaci! Děkuju za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.