Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizácie

(Téma vytvořeno: 07-09-2023 02:57 PM)
365 Zobrazení
NoLagHere
Pioneer
Možnosti

Mám taký dotaz na aktualizácie. Je nejaká možnosť vypnúť notifikačné oznámenie, že je telefón pripravený k aktualizácií? Je to hrozne otravné a nedá sa mi to zrušiť bez toho, aby nebola prevedená aktualizácia. Aktualizovať nechcem, potrebujem si spraviť najprv zálohu. Vďaka!

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ja som toto robil uz tiez davnejsie takto:
1. Odpojte sa od internetu (data/wifi off)
2. Chodte nastavenia>aplikacie>dajte si zobrazit aj systemove aplikacie>vyhladajte apky aktualizacia softweru ( mali by byt dve)>
A) najprv skuste v jednej z nich len vypnut oznamenia (v druhej sa to nebude dat) a restartujte telefon
B) ak nepomoze, tak vymazte tym apkam data a nasledne musite v nastaveniach>aktualizacia sofweru vypnut automaticke aktualizacie cez wifi a vo vyvojarskycb nastaveniach vypnut automaticke aktualizacie, nakoniec restartujte telefon.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
3 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Oficiálne sa to nedá. Je na to ale trik s falošnou WiFi (bez pripojenia k internetu), kedy ak ste na takúto WiFi pripojený, a dáte v telefóne manuálne vyhľadať aktualizácie, tak by mal telefón oznámiť, že máte najnovšiu verziu softvéru a oznámenie by malo zmiznúť.

Naposledy som takúto "fíčurku" robil už dávno, tak veru neviem, či to ešte na 100% bude fungovať 🤔

0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,ja mám vypnutú wifi pri nastaveniach v aktualizaciach.Ak pridem niekde pod wifi sieť a vyhodí mi aktualizaciu,stlačíte neskôr a ak chcete urobiť zálohu,bezproblémov môžete.Ale pri aktualizáciach mobilu nestrácate žiadne veci čo máte v zariadení.To by ste musel previesť tovarenské nastavenia.🖐
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Ja som toto robil uz tiez davnejsie takto:
1. Odpojte sa od internetu (data/wifi off)
2. Chodte nastavenia>aplikacie>dajte si zobrazit aj systemove aplikacie>vyhladajte apky aktualizacia softweru ( mali by byt dve)>
A) najprv skuste v jednej z nich len vypnut oznamenia (v druhej sa to nebude dat) a restartujte telefon
B) ak nepomoze, tak vymazte tym apkam data a nasledne musite v nastaveniach>aktualizacia sofweru vypnut automaticke aktualizacie cez wifi a vo vyvojarskycb nastaveniach vypnut automaticke aktualizacie, nakoniec restartujte telefon.
0 Like