o 14-12-2023 01:10 AM
ahojte,
za beznych okolnosti sa mi obrazovka blokuje po 15 sekundach, nech mi to nezere baterku.
ale su aplikacie kde by sa mi hodilo ze ked ich otvorim, aby sa mi obrazovka neblokovala.
mate typ ako to dosiahnut?
dakujem,
Adela.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 14-12-2023 09:27 AM
Vytvorte si na to rutinu, to je najlepší spôsob. V Nastavení - Režimy a rutiny - dole vpravo Rutiny - vpravo hore znamienko plus ako pridať rutinu.
Tu je to potom jednoduché, ale to určite viete používať, vytvorite si rutinu na aplikáciu, ktorú chcete mať dlhšie otvorenú.
Ak:
+ Aplikácia bola otvorená - tu zvolíte aplikáciu, o ktorú sa má jednať + Hotovo
Potom:
Displej - Časový limit obrazovky - máte možnosť vybrať si časový limit obrazovky od 15 sekúnd po 10 minút + Hotovo.
Po skončení rutiny - Vrátiť akcie späť + Uložiť.
o 14-12-2023 09:27 AM
Vytvorte si na to rutinu, to je najlepší spôsob. V Nastavení - Režimy a rutiny - dole vpravo Rutiny - vpravo hore znamienko plus ako pridať rutinu.
Tu je to potom jednoduché, ale to určite viete používať, vytvorite si rutinu na aplikáciu, ktorú chcete mať dlhšie otvorenú.
Ak:
+ Aplikácia bola otvorená - tu zvolíte aplikáciu, o ktorú sa má jednať + Hotovo
Potom:
Displej - Časový limit obrazovky - máte možnosť vybrať si časový limit obrazovky od 15 sekúnd po 10 minút + Hotovo.
Po skončení rutiny - Vrátiť akcie späť + Uložiť.
14-12-2023 09:37 AM - upraveno 14-12-2023 09:38 AM
o 14-12-2023 03:19 PM
o 14-12-2023 07:41 PM
aha, problem je asi v tom, ze ja som nepouzila to: "Displej - Časový limit obrazovky" ale pouzila som nnieco ako nechat obrazovku rozsvietenu ci nejak tak sa to volalo uz presne neviem. tak sa mrknem na to casove nadstavenie, a ked sa mi to podari, tak oznacim ze je to viriesene.