Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

ako to dosiahnut, aby sa mi po otvoreni nniektorych aplikacii neblokovala obrazovka?

(Téma vytvořeno: 14-12-2023 01:10 AM)
236 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

ahojte,

za beznych okolnosti sa mi obrazovka blokuje po 15 sekundach, nech mi to nezere baterku.

ale su aplikacie kde by sa mi hodilo ze ked ich otvorim, aby sa mi obrazovka neblokovala.

mate typ ako to dosiahnut?

dakujem,

Adela.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Vytvorte si na to rutinu, to je najlepší spôsob. V Nastavení - Režimy a rutiny - dole vpravo Rutiny - vpravo hore znamienko plus ako pridať rutinu. 

Tu je to potom jednoduché, ale to určite viete používať, vytvorite si rutinu na aplikáciu, ktorú chcete mať dlhšie otvorenú. 

Ak: 

+ Aplikácia bola otvorená - tu zvolíte aplikáciu, o ktorú sa má jednať + Hotovo

Potom: 

Displej - Časový limit obrazovky  - máte možnosť vybrať si časový limit obrazovky od 15 sekúnd po 10 minút + Hotovo. 

Po skončení rutiny - Vrátiť akcie späť + Uložiť. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Vytvorte si na to rutinu, to je najlepší spôsob. V Nastavení - Režimy a rutiny - dole vpravo Rutiny - vpravo hore znamienko plus ako pridať rutinu. 

Tu je to potom jednoduché, ale to určite viete používať, vytvorite si rutinu na aplikáciu, ktorú chcete mať dlhšie otvorenú. 

Ak: 

+ Aplikácia bola otvorená - tu zvolíte aplikáciu, o ktorú sa má jednať + Hotovo

Potom: 

Displej - Časový limit obrazovky  - máte možnosť vybrať si časový limit obrazovky od 15 sekúnd po 10 minút + Hotovo. 

Po skončení rutiny - Vrátiť akcie späť + Uložiť. 

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
môžete si v aplikácii Režimy a rutiny vytvoriť rutinu, kde pri spustení aplikácie sa Vám automaticky upraví časový limit obrazovky na zvolenú hodnotu. Do jednej rutiny viete zadať aj viac aplikácií alebo naopak môžete vytvoriť niekoľko rutín, kde budú limity s rôznou hodnotou.
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,trrba vyuzit rezimy a rutiny ako sa pise hore v prispevku😉
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

aha, problem je asi v tom, ze ja som nepouzila to: "Displej - Časový limit obrazovky" ale pouzila som nnieco ako nechat obrazovku rozsvietenu ci nejak tak sa to volalo uz presne neviem. tak sa mrknem na to casove nadstavenie, a ked sa mi to podari, tak oznacim ze je to viriesene.

0 Like