Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A72 - problém SD karty

(Téma vytvořeno: 27-04-2021 08:24 AM)
1031 Zobrazení
Luďa
Apprentice
Možnosti

Dobrý den

Mám problém s SD kartou v telefonu A72. Náhodně se mi objevuje hlášení: Restartujte telefon - SD karta nebyla odebrána bezpečným způsobem. Abyste předešli náhodnému restartu... atd. s nabídkou restartovat. Po několika těchto hlášení se telefon sám opravdu restartuje. SD karta je Samsung EVO Plus 128GB, ale to samé to dělá i s jinou kartou 64GB (taká Samsung). Setkal se s tím někdo?

0 Like
3 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
stejný problém jsme nedávno řešili v jiném vlákně. Mohlo by Vám to pomoct. Přikládám odkaz:

https://eu.community.samsung.com/t5/ostatní-chytré-telefony/a52-5g-problém-s-kartou/td-p/3318642

Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, můžete zkusit ty karty v počítači s Windows? Pokud jsou tam v pořádku a stejně to dělá a vy je opravdu nevytahujete za chodu, mohla by být chyba ve firmware nebo máte vadný kus (buď telefon nebo i ty karty - i to jsem už zažil). V každém případě jsem to předal na Samsung, ať to prověří.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Luďa
Apprentice
Možnosti

Dnes, po aktualizaci sw. telefonu se stejně opět objevilo to samé. Karta v PC byla v pořádku. Zatím jsem tedy musel kartu vyndat.

0 Like