Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A52s led dioda

(Téma vytvořeno: 17-11-2021 09:56 PM)
1372 Zobrazení
Lord_Eagle
First Poster
Možnosti
Krásný den,

dnes jsem zakoupil mobil a52s a i když má v parametrech napsáno, že obsahuje led diodu (notifikace). Nevidím ji a v nastavení jsem o ní nenašel ani slovo. 

Děkuji za jakoukoliv pomoc.
0 Like
9 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Nemyslim si, ze by mela mit led diodu. Led diodu snad uz dneska nema zadny samsung.
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Misto toho je AOD.
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Je možné upozornění oznámení pomocí blesku fotoaparátu. Usnadnění - Rozšíření nastaveníScreenshot_20211117-223125_Accessibility_30267_1637184685.jpg
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Led diodu nemá, pouze upozornění prostřednictvím blesku.
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, kde jste viděl ve specifikacích oznamovací LED? Vidím jen info o přisvětlovací LED (blesk).

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Tento telefon ji bohuzel nema,ale pro experty co zde vypisuji mam radu.funguje program ktery ji udela z pixelu na displeji.bud z jednoho bodu,nebo okolo fotoaparatu.NotifyBuddy
Stahnete si tuto,nebo jakoukoliv aplikaci totoho tipu a ejhle..notifikace.V aplikaci se da nastavit cas upozorneni,ci barvu,nebo dokonce pri cem se ma zobrazovat.
Libb
MegaStar
Možnosti

@Cupinar o tom ale tohle vlákno není, to je o tom, že někdo možná mylně informuje zákazníky, a to by bylo dobré vyřešit. Náhrady jsou, od AOD po různé (baterii žeroucí) aplikace, ale ona dioda je dost lépe vidět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Solun
Voyager
Možnosti
Narozdil od vas aspon poradil nejakou alternativu.
0 Like
Cupinar
Troubleshooter
Možnosti
Rozumim tomu,ale jde mi o to,poradit lidem,ktery berou telefon na volani a sms a jsou radi ze si prohlednou neco na internetu (Nic ve zlem).Ja jako uzivatel,ktery telefony opravuje 12 let a system ci aplikace pouziva jinym zpusobem,se snazim pomoct v uvozovkach na kazdem rohu
0 Like