Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Tv nq90c

(Subiect creat la: 10-10-2023 07:01 PM)
303 Vizualizări
Robert2007
Apprentice
Opțiuni
Buna, oare de ce seria 2023 de televizoare nu au functia de record? Extista alta varianta de a inregistra o emisiune de pe un post tv?
11 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu exista nici o optiune din link-ul de mai jos: https://www.samsung.com/au/support/tv-audio-video/set-up-and-record-live-tv/ ?

O sa testez si eu pe TV-ul meu (doar ca e din gama 2022 cred).

Robert2007
Apprentice
Opțiuni
Dar oare nu se gandesc sa faca un update care sa includa functia?
0 Aprecieri
Robert2007
Apprentice
Opțiuni
Bine ca la un tv de acum 5 ani pe care am dat 5000 a existat aceasta functie si pe acesta la 11.000 nu este. Wtf?
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Diagonala de 55" 11.000? Cred ca glumesti !
0 Aprecieri
Robert2007
Apprentice
Opțiuni
Nu, al meu este 75.
0 Aprecieri
Toni60
Apprentice
Opțiuni

Cu  adevarat  si  eu  cred  ca   este  cea  mai  mare  lipsa  a  modelului  meu  QE55S95CATXXH  care  nu  are  functia  PVR  timeshift .  Nu  se  poate  inregistra   nimic  desi   la 9000  de  lei  se  putea  adauga  aceeasta  optiune  atit  de  necesara  in  zilele  noastre.  Si  eu   am  un  model  mai  vechi  din  seria  Q9  care  are  aceeasta  optiune.   Si  ca  sa  fie  deceptia  completa  nici  nu  citeste  hdd ul  inregistrat  de  celalalt  tv.

0 Aprecieri
Robert2007
Apprentice
Opțiuni
😅, exact asta am incercat si eu cu inregistratu si nu vede inregistrarea.
0 Aprecieri
Toni60
Apprentice
Opțiuni

Am  incercat  sa  inregistrez  si  cu  leptopul  si  tot  nu  citeste.  Culmea  arata  cat  ocupa  pe  hdd  extern    dar  totusi  spune  ca  nu  exista  nimic  inregistrat.  Zi  frumoasa!

0 Aprecieri
K1x
Student
Opțiuni
Cumpăra un stick usb compatibil cu scriere mnim 3.0 ....3.1 ....
0 Aprecieri
Toni60
Apprentice
Opțiuni

Am  incercat  si  cu  stich.   Am  imeegistrat  pe  leptop   si  tot  nu  citeste.  Am  vorbit  cu  cineva  din  Bucuresti  de  la  ei  din  centrala  si  cred  ca  din  cauza  GDPR  -protectia  datelor   nu  merge  in  anumite  tari.  Asa  scrie  si  in  manual   ca  in  anumite  tari  aceasta  aplicatie  ar  merge.  Seara  frumoasa.

0 Aprecieri
andreimro
First Poster
Opțiuni

Salut, aceeasi problema o patesc in 2024 numai ce am cumoarat un smarttv Samsung. Am sunat la Samsung din Ianuarie 2022 functia de rimeshift si recordin este dezactivata dinmotive de securitate. Deci nu functioneaza la nimeni!

0 Aprecieri