Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Time Shift / recording pe stick USB la Neo QLED

(Subiect creat la: 16-04-2022 12:20 AM)
1296 Vizualizări
Locko
Navigator
Opțiuni
Tocmai ce am primit noul Neo QLED, precomanda pe Samsung.com și constat cu stupoare ca nu are funcția de Time Shift.
Am stick-ul care l-am folosit pe un MU seria 6 și pe un QLED unde functiona fără probleme. 

11 Răspunsuri
Gălămîj
Voyager
Opțiuni
La ce te referi când spui Time Shift?
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
0 Aprecieri
Locko
Navigator
Opțiuni
Mda, după ce am discutat cu cei de la Suport Samsung mi-au zicis că TV-ul are blocata aceasta funcție pe România.
Cu astfel de tratament din partea Samsung o sa returnez produsul și voi rămâne la vechiul TV
MarioCS
First Poster
Opțiuni

23.01.2023 - Q65NQ95B - idem, nu s-a rezolvat aceasta problema... 😡

0 Aprecieri
Alextasy
Pioneer
Opțiuni

Te rog, daca ai cumva EUROSPORT 4K, poti sa verifici daca ai problema asta!?!?

https://eu.community.samsung.com/t5/neo-qled/a-mai-intampinat-cineva-aceasta-problema-cu-gama-tv-202...

0 Aprecieri
Alextasy
Pioneer
Opțiuni

Dar inregistrarea programata functioneaza normal?

Gama 2021 si Gama 2020 functioneaza fara probleme, se pare ca, din 2022 au inceput cu tigania.

Din cate stiu in Italia este dezactivata aceasta functie la orice televizor vandut acolo!

0 Aprecieri
AndyAndrei
First Poster
Opțiuni

Salut! A incercat cineva sa fac Enable la recording-PVR din Service Menu. Am inteles ca optiunea e blocata pe regiuni si ca se poate debloca din acest meniu special dar nu am incercat.

0 Aprecieri
Locko
Navigator
Opțiuni
Nu, nu mergea nici funcția de înregistrare, eu am făcut returul și am luat gama 2021
Alextasy
Pioneer
Opțiuni

Te rog, daca ai cumva EUROSPORT 4K, poti sa verifici daca ai problema asta!?!?

https://eu.community.samsung.com/t5/neo-qled/a-mai-intampinat-cineva-aceasta-problema-cu-gama-tv-202...

0 Aprecieri
Locko
Navigator
Opțiuni
Îmi pare rău, nu am Eurosport 4k. Nu am avut niciodată vre-o problema cu redarea clpurilor înregistrate, e drept ca nu am încercat pe 4k
0 Aprecieri
alessyo
First Poster
Opțiuni
Foarte jenant, au scos funcțiile Timeshift și Recording de prin 2021, funcții care sunt disponibile și la modelele de buget de la concurenta!