Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OLED S90C

(Subiect creat la: 13-01-2024 03:29 PM)
736 Vizualizări
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Salut

Sa mă ajute cineva să-mi spună cum așa putea curata ecranul televizorului fara sa las urme.
Am incercat cu microfibra, cu apa distilată, ci produse pentru tv dar tot rămân urme.
Efectiv mă zgârie pe creier și nu reușesc să-mi dau pace până ce ecranul nu-i negru ca nou.
Are cineva sugestii?
21 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă ai pete mai persistente, poți amesteca o parte apă cu o parte oțet alb și aplica soluția pe laveta din microfibră. Nu utiliza substanțe chimice precum alcoolul sau acetona, deoarece acestea pot deteriora acoperirea ecranului.
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns.
Cam așa se vede...
M-a disperat, o fi și de la ADHD😂😂😂 dar nu suport ca tv-ul sa fie așa.
Zici că oțetul alb e ok pentru a scoate petele alea?
Sau pot incerca altceva?20240113_154159_1000013439_1705153320.jpg
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Doar alb sau e ok și din ăla "normal" ?
Microfibra de care sa fie?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Oțet alb , îl găsești în magazin ..laveta normală cum spune și @ElenaP . Folosește apă simplă nu distilată s-au alte soluții de genul... probabil urmele alea nu sunt de la microfibră daca este una curată, ci de la soluțiile ce le folosești.
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Turn the TV off and let it cool down for a few minutes before unplugging it.

"To clean the frame and screen, gently wipe it with a microfiber cleaning cloth. Make sure to wipe the TV frame and screen as gently as possible. TV screens are fragile and can be damaged when pressed too hard.

If you don't see results, spray distilled water on to your microfiber cleaning cloth and gently wipe the frame and screen.

Let the TV dry completely before you plug the TV back in."

Zice Samsung
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea am dat cu spray ci am îmbibat carpa de microfibra după care am stors-o până a curs toată apă din ea
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Bun și dacă vezi că rezultatele îți sunt "dezastruoase" vizibil cu ochiul liber, nu crezi că de vină este apa distilată, dacă laveta/cârpa sunt curate?
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Am luat oțet alb am luat alte carpe microfibra.
Cârpă o îmbib sau pulverizez doar?
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Scuze insistența dar nu știu ce drq sa mai folosesc.
Am incercat orice.
Nu vreau urme pe display
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Microfibra ar trebui să fie doar ușor umedă, nu îmbibată cu lichid. Este important să eviți umezirea excesivă a microfibrei, deoarece prea mult lichid ar putea pătrunde în spațiile dintre ecran și carcasă, potențial afectând componentele interne ale televizorului. Șterge ecranul cu mișcări ușoare și circulare, exercitând o presiune delicată. Evită apăsarea excesivă pe ecran.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
P.S: Dacă dorești să utilizezi amestecul de apă și oțet alb, ar trebui să diluezi oțetul în apă pentru a obține o soluție mai blândă, nu în concentrație foarte mare . O parte de apă și o parte de oțet alb în așa fel încât să nu fie înțepător la miros.
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Ok.asa fac.
Doar sa se șteargă
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Alcoolul isopropilic e ok?
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă decizi să folosești alcool izopropilic, diluează-l cu apă pentru a obține o soluție mai blândă. Un amestec 50/50 (o parte alcool izopropilic, o parte apă) este o opțiune comună și sigură.
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Am înțeles.
O sa incerc prima data să-l curăț cu oțet și apă și apoi vedem ce iese
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Neața!
Am șters aseară ecranul televizorului dar se vad urme și mai rau.
Nush cu ce să-l mai șterg.
Otelul a fost fix pix, apa distilata nu a avut niciun efect, cârpele in microfibra par inutile iar substanța de șters cu efect anti static nu curăța ci dimpotrivă.
Pe imaginile negre se vede ca și cum ar fi rămas pete.
Se văd groaznic 😶
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Folosesc un spray antistatic special pentru ecrane și o cârpă din microfriba (din aia care se găsește în orice magazin, la produsele de curățenie).
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Eu am luat de la Carrefour, găsești la raionul de electronice/televizoare, mai multe soluții de curățat ecranul monitorului sau al televizorului. Inclusiv microfibră în set.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Eu folosesc doar apă pentru curățarea ecranelor. Folosește două cârpe din microfibra. Una o poți umezi ușor în apă, iar pe cea uscata o poți folosi pentru a curăța urmele rămase.
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Tind sa creda că ecranul OLED -ului asta e destinat sa nu poată fi curățat. Nu reușesc sub nicio forma să șterg ecranul astfel încât să nu rămână pic de urma.
Asta e...
Voi sesiza Samsung pentru alte sfaturi
0 Aprecieri