Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zaseknutá aktualizace Google Play - rešení

(Téma vytvořeno: 07-12-2023 02:02 PM)
507 Zobrazení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

V minulém týdnu jsem narazil na zaseklou aktualizaci "zabezpečení google play"....Telefon se tváril že ji vyhledává, ale proces se nedokončil....

Teď jsem narazil na článek, který to popisuje jako obecný problém: https://www.sammobile.com/news/massive-bug-prevents-google-play-system-updates-on-many-galaxy-phones...

Řešení tam sice popsáno není, ale mne pomohlo v aplikacích vyhledat Obchod Google Play a pres tři tečky ve vlastnostech provést "odebrání všech aktualizací".

Gplay se vrátí do základní (tovární) verze a pak už update funguje ok.

6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
Nebyl tam ještě třeba reset? Mně po odebrání aktualizaci Play nejde to vyhledávání už ani spustit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Mazal jsem ještě keš Gplay (ale data nikoliv). Ale to nepomohlo..až to odebrani aktualizací zabralo.

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jeste dodam, ze jsem to uspesne zopakoval jak na telefonu, tak i na tabletu..v obou pripadech to stacilo
0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, tak mě po odinstalaci aktualizací vše při starém, aktualizace 1.9.2023 a je nejposlednější. Novější aktualizace není k dispozici.
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Nejde o to jestli je nebo neni k dispozici nova verze ale o to, ze chyba zpusobovala zaseknuti vyhledavani v nekonecne smycce.
0 Like
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
No mě to normálně vyhledává, ale po chvíli skončí s tím, že mám poslední verzi. Tak nevím...
0 Like