Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zálohovanie

(Téma vytvořeno: 02-07-2023 04:47 PM)
870 Zobrazení
Tocenka
Journeyman
Možnosti
Dobrý deň . Prosím vás, 2 ročný syn mi omylom zapol zálohovanie fotiek v Googli...teraz mi píše, že mám skoro plné úložisko a neviem ako ho uvoľniť bez toho, aby mi zmizli fotky zo zariadenia. Nedajú sa nejako vymazať fotky z google účtu, ale pritom mi ostanú v telefóne?
14 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,no myslim si že ak mate plné ulozisko a mate zalohu ,budete musiet uvolnit pamäť-buď prenosom na externý disk,pamätovku alebo zalohu na iný účet.Ak ich aj vymazete mate ich este 30 dní v koší a móžete si ich naspät stiahnuť.Ak ich ale chcete vsetky aj tak mať v účte,jedine si zaplatiť väčšie uložisko ako je 15Gb,.🖐
0 Like
Tocenka
Journeyman
Možnosti
Fuuuuha, ale to mi príde ako riadne nepremyslený ťah od Androidu....keď ich zálohujem a náplní sa mi google účet, tak by ich stačilo nejako z toho google účtu ,,odzálohovať"....takto kvázi mám 1000 fotiek na google účte, 1000 tých istých fotiek v aplikácii Fotky a všade mi píše, že mám plno...pritom ,keď som nemal zapaté zálohovanie, všetko bolo ok...ach jaj
svjuraj
First Poster
Možnosti
To je podobné, ani ani neviem ako sa do toho koša dostať a a neexistuje žiaden normálny návod pre obyčajného človeka
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pre svjuraja-otvoríte si galeriu a v spodnom pravom rohu mate 3 čiarky-kliknete na ne-otvorí sa Vám menu galerie+koš 🖐
0 Like
Tocenka
Journeyman
Možnosti
Takto, asi sme sa nepochopili, skúsim to čo najpodrobnejšie. :
Mal som 1000 fotiek v Galérií, tých istých 1000 fotiek vo Fotky Google. Tam som mal vypaté Zálohovanie. Nechtiac mi syn zapol vo Fotkách Google zálohovanie. Tým pádom mi Google účet oznámil, že mám takmer plné 15GB úložisko , čiže nebudem môcť zálohovať ani dokonca odosielať a príjmať emaily. Najväčší problém však je, že nemôžem vyčistiť toto 15gb úložisko bez toho, aby sa mi nevymazali fotky z aplikácie Fotky Google. Na to nadväzuje totižto ďalší problém, ktorý je, že keď aj vymažem fotky z apk Fotky Google, tak sa mi vymažú aj z Galérie. Kôš v žiadnej z týchto aplikácií s tým nemá nič spoločné.
Jediné, čo chcem je: zistiť, či sa dá nejako vyčistiť, vymazať, uvoľniť miesto z tých zálohovaných 15gb na Google úcte, beztoho ,aby sa mi nevymazali fotky z aplikácií Fotky Google, ani Galéria.....chápeme sa???
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Pre Tocenku platí to prvé ,co som už pisal .Ten koš bol písaný pre svjuraja. 👍 🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nepomohlo by, keď vypnete synchronizáciu Galérie a Google disk (zálohovanie fotiek) a následne vymažete fotky z disku?

Rozhodne by som ale predtým urobil zálohu , napríklad do PC
0 Like
Tocenka
Journeyman
Možnosti
Hmmm....to by možno šlo, a kde sa vypína tá synchronizácia ?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Bude to niekde v nastaveniach danej aplikácie.
Google Fotky nepoužívam, takže to presne neviem
0 Like