Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

záloha samsung notes mi kompletně smazala poznámky. možnost obnovy?

(Téma vytvořeno: 22-02-2024 03:19 AM)
911 Zobrazení
ColdFiree
Apprentice
Možnosti
zdravím. 
chtěl bych poradit ohledně možnosti jak získat zpátky svoje poznámky notes 
když jsem přecházel na nový telefon tak jsem vše presunul pomocí smart switch

na starém telefonu jsem vše smazal
poznámky ksem neměl zálohované 

o nejakou dobu později jsem se rozhodl poznámky zalohovat a tak jsem na obou telefonech zapl zálohu pomocí samsung cloud 
místo očekávaného že mi to přesune poznámky zpátky na starý telefon se stalo to, že mi to všechny poznámky co byly presunuty smart switch vymazalo 
úplně. nejsou ani v koši. 
asi chápu logiku toho že jsem je na originálním zařízení smazal. 
ale to nebylo co jsme chtěl 

je jakykoliv způsob jak je získat zpátky? 
jsem z toho naprosto devastovaný 
měl jsem tam roky dat 
věci do práce, věci do školy. vlastní myšlenky 
věci co si potrebuju pamatovat 
celkově mi zmizelo asi 900 poznámek 

absolutně nechápu proč jsem nedostal žádné varování. 
nebo možnost vrátit to zpět 
prostě mi samsung vymazal vše 

je způsob jak to získat zpátky? 
pomůže mi podpora? 

děkuji za rady
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj.

Ověřoval jsem možnosti a ani nyní nemohu nic slíbit. Jestli je ale možné data zachránit, kontaktujte prosím přímo podporu Samsung Cloud, kde situaci popište do formuláře. Nejlépe je provést to na PC.

https://www.samsung.com/cz/samsung-account/

krok1.png

krok2.png

krok3.png

krok4.png

krok5.png

Přeji šťastný konec v této situaci,

vvllaaddaa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ta logika smazani je zrejma. Ono to asi i v tom kosi bylo, ale jen 30 dnu po smazani.
Obavam se, ze to standardne zpet nedostanete. Idealne je mit zalohu (napr smartswitchem) nekde "mimo"..tzn v pc nebo na usb flashce.
Takova pravidelne delana zaloha je naprosty zaklad, pokud mate v telefonu nenahraditelna data.

Kazdopadne podporu zkuste. Za to nic nedate. Jsem si naprosto jisty, ze v Samsungu ta data jeste jsou.
ColdFiree
Apprentice
Možnosti
děkuji za odpověď.
jako klarifikaci. původně jsem ty soubory z koše smazal sám.
proto po zapnutí synchronizace zmizeli úplně. soubory jsem smazal před týdnem a synchronizaci včera v noci.

do budoucna rozhodně budu mít minimálně externí zálohu. pro jistotu telefon s daty a vyplou synchronizací..

určitě podporu skusim, mám naději že pomoci podpory přes smart tutor bude snad možné data dostat zpátky.

bohužel kdo mohl čekat že "záloha" dat mi data smaže
holt ta logika mě došla až poté.
celkově by měl při zapnutí synchronizace (která by vedla k hromadnému mazání) vyskočit nějaký varovný dialog nejlépe
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Ano, varovani by bylo fajn. Taky bych to uvital. Nicmene jsem se s takovym zpusobem varovani (kdy se synchronizují deletemarkery a defacto dochazi ke smazani v cilovem umisteni) nesetkal jeste u zadne sluzby.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, sháním vám kontakt na přímou podporu pro Samsung Cloud.

Mezitím zkuste pomocí Recuvy obnovit data zálohy a pak selektivně obnovit v telefonu jen poznámky.

Ještě mě napadlo, zkuste zkontrolovat, jestli nemáte aktivní zálohu do OneDrive, tam by bylo možná ještě reálné se k datům dostat.

Pozn.: ten postup, co jste popsal, nemohl dopadnout jinak. Vy jste neudělal zálohu, vy jste naklonoval zařízení, na prvním data smazal a pak zapnul synchronizaci. No a ta se provedla. Vysypání koše je už jen třešničkou na dortu.  Neberte to prosím jako útok, jen se snažím, aby bylo jasné, co a proč se stalo, abyste to věděl do budoucna. @FRENKY22 má pravdu v tom, že záloha má být někde mimo synchronizované zařízení, protože to není záloha, když se operace vzájemně kopírují.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Libb
MegaStar
Možnosti

Onedrive posílá email, že jste smazal větší množství souborů, jestli to bylo schválně a popis, jak je obnovit. Jednou jsem to využil, když jsem špatně synchronizoval složky a málem přišel o fotky z cest.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, ahoj.

Ověřoval jsem možnosti a ani nyní nemohu nic slíbit. Jestli je ale možné data zachránit, kontaktujte prosím přímo podporu Samsung Cloud, kde situaci popište do formuláře. Nejlépe je provést to na PC.

https://www.samsung.com/cz/samsung-account/

krok1.png

krok2.png

krok3.png

krok4.png

krok5.png

Přeji šťastný konec v této situaci,

vvllaaddaa

ColdFiree
Apprentice
Možnosti
dobrý den.
moc děkuji za odpověď.
neberu to jako útok. zpětně to smysl dává naprostý. jen takový detail člověka nenapadne že se stane. že si zrovna to zařízení uloží co je smazané. (což je důvod proč si myslím že stále ty data někde jsou když si ten telefon uložil které jsem mazal)
kdyby to aspoň na novém zařízení šlo do koše. ale to už jsem smazal na původním a to si to také zapamatovalo

bohužel kdybych to měl někde zálohované. ale žádnou synchronizaci jsem do té doby nepoužíval. ani na samsung cloud, ani onedrive. ani v záloze.
kdyby ano tak bych to už měl vyřešené
0 Like
ColdFiree
Apprentice
Možnosti
dobrý den,
taky už moc neočekávám
s podporou jsem zrovna volal a taky nic.
ale moc děkuji za jakoukoliv snahu
ještě skusim vaší radu. a dále mě již moc nenapadá

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Jsem rád, že nedošlo k nedorozumění. Kolega vám už napsal způsob kontaktu, zkuste to, tohle je specializovaná podpora přímo na cloud.