Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vyplatí se Care+?

(Téma vytvořeno: 23-08-2023 12:56 PM)
866 Zobrazení
Potvůr_Ka
Journeyman
Možnosti
Zdravím, pořídil jsem si S23 a koukal jsem na pojištění Care+. Platíte si ho u prémiovějších produktů? Vyplatí se za těch ~165,- / měsíčně? Opravdu budu mít nárok třeba na výměnu prasklého displeje, pokud mi telefon vypadne z ruky či neuzavřené kapsy, tak jak mi řekl prodejce v OC? 🤔 Děkuji za případné odpovědi a třeba Vaše zkušenosti s vyřizováním pojistných událostí. Přeji všem hezký den 😊
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Potvůr_Ka
osobně teď pojištění mám a je to taková ta jistota, i když já jsem poměrně opatrný na svá zařízení. Co se týče toho nároku, tak můj kolega to dokonce využil, jeho telefon poznal pád ze 6 metrové výšky a po zaplacení spoluúčasti prý vše proběhlo hladce a rychle.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Potvůr_Ka
osobně teď pojištění mám a je to taková ta jistota, i když já jsem poměrně opatrný na svá zařízení. Co se týče toho nároku, tak můj kolega to dokonce využil, jeho telefon poznal pád ze 6 metrové výšky a po zaplacení spoluúčasti prý vše proběhlo hladce a rychle.

Libb
MegaStar
Možnosti

Záleží na tom, jak a kde telefon nebo obecně zařízení používáte. Dostal jsem na Care+ nějakou slevu, tak jsem si ho pořídil, za plnou cenu už by to asi bylo moc drahé. Co jsem slyšel, tak s tím nejsou problémy, vše funguje, jak má. Volil bych ale spíš jednorázovou platbu.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Potvůr_Ka
Journeyman
Možnosti
Jezdím jako kurýr, takže telefon používám neustále a neustále ho mám v ruce. Nakonec jsem si care+ pořídil. Na telefon si dávám pozor.. Za těch 20 let, co telefony vlastním se mi rozbil jen jeden (zapomenut na střeše auta a následně i přejet = prasklé sklo na S10e 🫣😂). Asi je lepší mít a nepotřebovat, jak nemít a pak platit 6.5k třeba za ten displej.
0 Like
Gyula17
Pathfinder
Možnosti
Zdravím, s Care+ zkušenost nemám, ale mrkněte, zda už podobnou službu třeba nemáte, aniž byste o tom věděl. Některé banky dávají jako bonus ke svým kreditkám služby jako např. 'pojištění nákupu' nebo prodlouženou záruku. Já u banky, co se jmenuje podle rozděleného státu, mám ke kreditce obojí a ta první služba vám kryje náhodné poškození zboží i krádež. Je tam nějaká spoluúčast (1500 Kč?) a krytí trvá asi jen 6 měsíců od nákupu, no ale darovanému koni...
Podmínkou samozřejmě je, abyste zboží zaplatil onou kreditní kartou.
0 Like