o 20-10-2022 11:50 PM
Tak jsem si tu přečetl pár článků od lidí co mají problémy s párování hodinek Garmin a telefonu Samsung. Bohužel jsem přesně na tom stejně, jako oni. Docela mě mrzí, že tu není žádné vyjádření někoho kompetentního k tomuto problému. Proč se někdo nekoukne na tento problém?Napadá mě snad. Používáš Samsung, tak používej i hodinky od Fa Samsung..Je až s podivem co je tu lidí co má ten samej problém jako já a nějak se mi nechce věřit, že by to bylo na straně Garmin. Myslím si, že by si spoustu lidí rozmyslelo nákup těchto hodinek. Nikoho neobviňuji, ale rád bych používal i jiné výrobky, které se dají spárovat s mobilním telefonem zn. Samsung.
o 21-10-2022 07:04 AM
o 21-10-2022 09:15 AM
Bohužel nepopisujete podstatu problému. Já vím, o co jde, jen protože jsme to spolu řešili jinde...
Z pohledu programátora (nedělám pro Samsung, aby nedošlo k mýlce) vím, jak těžké může být udržet zároveň krok s nejnovějšími technologiemi a širokou kompatibilitu. Je možné, že v poslední aktualizaci Samsungu byla třeba opravena nějaká bezpečnostní chyba, kdy oprava mění chování komunikace a Garmin na to ještě nezareagoval, a proto dochází k problémům. Řešením může být, že Samsung v další verzi zkusí tuto nekompatibilitu za Garmin odstranit. Řešením může být, že to opraví Garmin. Nebo je to úplně jinak.
O problému se ví a někdo se jím zabývá. Řešení nedokážu předpovědět. Ano, jak jste sám zmínil, plná kompatibilita je zaručena jen v rámci ekosystému Samsung. Ovšem tohle je spíš taková "právnická klička", v reálu se samozřejmě všichni snaží o co nejširší kompatibilitu (snad kromě Apple). Ve fóru je několik lidí, kteří mají problémy, to se najde vždy, ale také spousta lidí, kteří kombinaci Samsung/Garmin spokojeně používají.
Chápu, že pokud máte poměrně drahý telefon a hodinky, které spolu nefungují, je to nepříjemné, ale pokud jste vyzkoušel už všechny postupy obnášející i úplnéí obnovení hodinek a telefonu, nezbývá, než počkat na aktualizaci, která potíže snad vyřeší. Nebo přejít na jinou kombinaci produktů. Ovšem protože Garmin teleofny nedělá, nezbývá, než vám držet palce.
o 21-10-2022 11:36 AM
Krásny deň, @Venda43 ,
dovolím si reagovať za moderátorov Samsung Community.
Podpora medzi zariadeniami iných značiek s používaním telefónov Samsung nie je oficiálne potvrdená.
Naša spoločnosť preto nedokáže garantovať kompatibilitu medzi zariadeniami naprieč pravidelným aktualizáciám oboch zariadení.
Problémy spojené s touto konektivitou nás veľmi mrzia, obzvlášť, pokiaľ bolo do poslednej aktualizácie telefónu všetko v poriadku.
Nie je v našich silách kontrolovať túto konektivitu medzi produktami iných značiek a bohužiaľ potvrdzujem už vyššie spomenuté. Neevidujeme v tomto prípade ani fakt, z ktorej distribúcie pochádzajú Vaše hodinky a mobilný telefón, čo môže byť niekoľkokrát taktiež problémom.
Odporúčame postupovať podľa rád Samsung Makera, ako je už vyššie spomenuté.
Ďakujeme za pochopenie.
AndyTa 🍀
o 21-10-2022 05:21 PM
Dobrý den @Venda43
Osobně mám Fenix 6X a už jsem je za tu dobu co je mám pároval ke 3 telefonům Samsung - Note 10+, S21 Ultra, S22 Ultta. Pokaždé bez sebemenšího problému. Upřímně mě nenapadá v čem by mohl být zakopaný pes. Jediné co mě napadá pro aplikaci Garmin Connect povolit všechna oprávněni a vypnout u ní veškeré možné spoření baterie. Nic jiného ani pořádně nastavit nejde..
o 21-10-2022 05:49 PM