Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Telefon

(Téma vytvořeno: 20-10-2022 11:50 PM)
291 Zobrazení
Venda43
First Poster
Možnosti

Tak  jsem  si  tu  přečetl  pár  článků  od  lidí  co  mají  problémy  s párování  hodinek  Garmin  a telefonu  Samsung. Bohužel  jsem  přesně  na  tom  stejně, jako  oni. Docela  mě  mrzí, že  tu  není  žádné  vyjádření  někoho  kompetentního  k tomuto  problému. Proč  se  někdo  nekoukne  na  tento  problém?Napadá mě  snad. Používáš  Samsung, tak  používej  i hodinky  od  Fa  Samsung..Je  až  s podivem  co  je  tu  lidí  co  má  ten  samej  problém jako  já  a nějak  se  mi  nechce  věřit, že  by  to  bylo  na  straně  Garmin. Myslím si, že  by  si  spoustu  lidí  rozmyslelo nákup  těchto  hodinek. Nikoho  neobviňuji, ale  rád bych používal  i jiné  výrobky, které  se  dají  spárovat  s mobilním  telefonem  zn. Samsung. 

0 Like
5 Odpovědi
mrpavel23
Journeyman
Možnosti
Já mám samsung a52s 5G a hodinky Garmin Fénix 5X Plus a problém jsem nikdy neměl.
Hodinky samsung nebo apple podle garminů nejsou hodinky 😇
Co mám osobně vyzkoušeno 😁
Libb
MegaStar
Možnosti

Bohužel nepopisujete podstatu problému. Já vím, o co jde, jen protože jsme to spolu řešili jinde...

Z pohledu programátora (nedělám pro Samsung, aby nedošlo k mýlce) vím, jak těžké může být udržet zároveň krok s nejnovějšími technologiemi a širokou kompatibilitu. Je možné, že v poslední aktualizaci Samsungu byla třeba opravena nějaká bezpečnostní chyba, kdy oprava mění chování komunikace a Garmin na to ještě nezareagoval, a proto dochází k problémům. Řešením může být, že Samsung v další verzi zkusí tuto nekompatibilitu za Garmin odstranit. Řešením může být, že to opraví Garmin. Nebo je to úplně jinak.

O problému se ví a někdo se jím zabývá. Řešení nedokážu předpovědět. Ano, jak jste sám zmínil, plná kompatibilita je zaručena jen v rámci ekosystému Samsung. Ovšem tohle je spíš taková "právnická klička", v reálu se samozřejmě všichni snaží o co nejširší kompatibilitu (snad kromě Apple). Ve fóru je několik lidí, kteří mají problémy, to se najde vždy, ale také spousta lidí, kteří kombinaci Samsung/Garmin spokojeně používají.

Chápu, že pokud máte poměrně drahý telefon a hodinky, které spolu nefungují, je to nepříjemné, ale pokud jste vyzkoušel už všechny postupy obnášející i úplnéí obnovení hodinek a telefonu, nezbývá, než počkat na aktualizaci, která potíže snad vyřeší. Nebo přejít na jinou kombinaci produktů. Ovšem protože Garmin teleofny nedělá, nezbývá, než vám držet palce.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Krásny deň, @Venda43 ,

dovolím si reagovať za moderátorov Samsung Community.

Podpora medzi zariadeniami iných značiek s používaním telefónov Samsung nie je oficiálne potvrdená.

Naša spoločnosť preto nedokáže garantovať kompatibilitu medzi zariadeniami naprieč pravidelným aktualizáciám oboch zariadení.

Problémy spojené s touto konektivitou nás veľmi mrzia, obzvlášť, pokiaľ bolo do poslednej aktualizácie telefónu všetko v poriadku.

Nie je v našich silách kontrolovať túto konektivitu medzi produktami iných značiek a bohužiaľ potvrdzujem už vyššie spomenuté. Neevidujeme v tomto prípade ani fakt, z ktorej distribúcie pochádzajú Vaše hodinky a mobilný telefón, čo môže byť niekoľkokrát taktiež problémom. 

Odporúčame postupovať podľa rád Samsung Makera, ako je už vyššie spomenuté.

Ďakujeme za pochopenie.

AndyTa 🍀

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Venda43

Osobně mám Fenix 6X a už jsem je za tu dobu co je mám pároval ke 3 telefonům Samsung - Note 10+, S21 Ultra, S22 Ultta. Pokaždé bez sebemenšího problému. Upřímně mě nenapadá v čem by mohl být zakopaný pes. Jediné co mě napadá pro aplikaci Garmin Connect povolit všechna oprávněni a vypnout u ní veškeré možné spoření baterie. Nic jiného ani pořádně nastavit nejde.. 

fajnsnek2
0 Like
honza63
Pioneer
Možnosti
To je zvláštní, měl jsem fenix 6x pro a fungoval skvěle jak s nokií tak s s21fe