Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Synchronizování Samsung kalendáře s Google účtem.

(Téma vytvořeno: 08-02-2023 06:37 PM)
643 Zobrazení
Honza
Pioneer
Možnosti
Zdravím, měl bych prosbu. Věděl by někdo jak nastavit Samsung kalendář s Google účtem tak, aby se snychronizovala i data v kalendáři, která jsou starší jak rok? Bohužel se mi synchronizujou události jen z posledních 365 dní. Děkuji za radu.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to je mi bohužel líto, tohle přenastavit nejde, alespoň já to nikde nenašel.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Honza 

Podíval bych se jestli není zakopaný pes v nastavení Google, protože já v aplikaci Samsung Kalendář vidím události starší 365 dní z Google účtu. 

fajnsnek2
Honza
Pioneer
Možnosti
Já dříve také, ale po té, co jsem se z jednoho účtu odhlásil a opět přihlásil (tovární nastavení mobilu) se mi právě víc jak rok neukazuje.
0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
Zkoušel jsem i druhý účet od Googlu a stejný problém.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hm, tak máte pravdu, zkusil jsem to na nové S23 a vidím opravdu jen 365 dní zpět.  Takové nastavení jsem ale nikde neviděl, bude to bohužel výchozí nastavená hodnota - že od momentu první synchronizace to bere 365 dní zpět a budoucnost. 

fajnsnek2
0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
A teď otázka jestli je problém v Googlu či samsung kalendáři.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

To se dá ověřit jednoduše - nainstalujte aplikaci Kalendář od Google a pokud tam uvidíte události starší než 365 dní, tak se omezení týká aplikace Samsung Kalendář jinak je to na straně Google. 

fajnsnek2
Honza
Pioneer
Možnosti
Tak na Google kalendáři se zobrazuje vše, takže je chyba v Samsung kalendáři.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to je mi bohužel líto, tohle přenastavit nejde, alespoň já to nikde nenašel.

fajnsnek2
0 Like
Honza
Pioneer
Možnosti
Dobrá nevadí, budu tedy používat kalendář od Googlu, ale díky moc za pomoc.