Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Synchronizace - SG A52, verze 12

(Téma vytvořeno: 08-02-2022 10:41 PM)
219 Zobrazení
SabCob
Apprentice
Možnosti

Zdravím,

po aktualizaci softwaru na verzi 12 nefunguje zvuk v celém zařízení u sluchátek Minor 3, marshall. Ve starším telefonu funguji. Při přehrávání videí na yt seká. Tovární nastavení proběhlo bez úspěchu.

Jelikož se ale jedná o výrobce třetí strany, servis Samsungu mi neměl jak pomoci a reklamace sluchatech by neprošla z toho důvodu, že funguji v jiném zarizeni.

Situace tedy v tuto chvíli neřešitelna. Za jakoukoliv pomoc nebo rady budu ráda.

5 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer,
obávám se, že tady o moc více nezmůžeme. Vaše sluchátka si evidentně nerozumí s A12. Pokusil bych se kontaktovat podporu výrobce sluchátek, jestli není nějaká možnost formy aktualizace u nich. Nebo Vám jinak poradí.

0 Like
SabCob
Apprentice
Možnosti

Dobrý den,

sluchátka vyzkoušena v jiném zařízení s aktualizacína na verzi 12, kde funguji. Zatím se problém vyskytuje jen u mého telefonu.

0 Like
Neta76
Journeyman
Možnosti
Ahoj, zkoušel si obnovit telefon do továrního nastavení po aktualizaci? Myslím že by to mohlo pomoct.
Novotná Janka
Student
Možnosti

ano, také jsme měli tento problém, ale jiné bezdrátové sluchátka 1more. Pomohl až hardreset (tovární nastavení).

0 Like
SabCob
Apprentice
Možnosti

Zdravím,

Ano tovární nastavení jsem provedla. Mám ale řešení, které mi zaslala přímo podpora značky Marshall. Sluchátka již plně funkční. Nechápu ale proč mi podpora Samsungu ani v servisu neporadili tuto možnost nastavení.

Screenshot_20220209-223757_Emailcz.jpg

0 Like