Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smart Switch

(Téma vytvořeno: 23-11-2022 12:45 PM)
994 Zobrazení
MŠ
First Poster
Možnosti

Potřebuji převést data ze Samsungu S10 do Samsungu S20. Postupuji dle pokynů v novém mobilu, zadám android, že použiju Smart Switch a po spuštění této aplikace na starém mobilu se hned objeví hláška: Zásady zabezpečení omezují použití aplikace Smart Switch. V adminu Google jsem aplikaci přidala a povolila. Samsung S10 jsem restartovala. Je aktualizovaný. Poradí mi někdo, jak Smart Switch povolit?

0 Like
10 Odpovědi
MílaK
Navigator
Možnosti
Nebyly na starém telefonu v minulosti provedeny nepovolené zásahy do systému jako třeba rootování, testování neoficiálních ROM nebo tak něco?
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @MŠ

pokud se Vám nedaří použití Smart Switch, je možné také data přenést mezi telefony. Nový telefon Vám zpravidla sám při prvním zapnutí nabídne možnost přenést data z předchozího telefonu do nového.

0 Like
MŠ
First Poster
Možnosti

Ne, to si nejsem vůbec vědoma.

0 Like
MŠ
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

znovu jsem to zkoušela od úplného začátku a v posledním kroku Připojit mi telefon píše "Spusťte aplikaci Smart Switch ve starém zařízení, abyste se připojili". Jinou možnost k přenosu dat mi to nenabízí.

0 Like
MílaK
Navigator
Možnosti
Pak mě ještě napadá, zda nemáte v telefonu nějaký třeba emailový účet, který by nějak omezoval místní zásady zabezpečení. Typicky to dělá MS Exchange, či Outlook 365. Našla byste to v Nastavení - Biometrika a zabezpečení - Další nastavení zabezpečení - Aplikace správce zařízení.
0 Like
ZoliCZE
First Poster
Možnosti
Něco bude na s10 špatně.. Někdo si musel hrát s nějakým nastavení..

Jaké data přesně přesunout?

Fotky bych hodil do zálohy na Google, kontakty bych si pak z s10 poslal přes bluetooth a zbytek ? Účet znáte, aplikace si stáhněte znovu..

Jinak těžko radit co by tam mohlo být špatně.
✌️
0 Like
MŠ
First Poster
Možnosti

V Aplikaci správce zařízení mám:

AVG Antivirus (vypnutý)

Google Apps Device (zapnutý)

Google Pay (vypnutý)

Najdi moje zařízení (zapnuté).

Nic jiného tam není.... mohl by to dělat ten Google Apps Device?

0 Like
MŠ
First Poster
Možnosti

Ano, asi to tak nakonec i udělám 

0 Like
MílaK
Navigator
Možnosti
Mohl, zkusil bych vypnout, jestli to bude možné.
0 Like