Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smart Lock nefunkcni

(Téma vytvořeno: 15-05-2021 07:37 AM)
386 Zobrazení
pivinecek
Apprentice
Možnosti
Ahoj, posledni 2 dny mi nefunguje Smart Lock, kdy mam ulozenou v mapach googlu polohu bydliste, aby se mi telefon nezamykal doma, treba kdyz je pripojeny na wifi. Vse funngovalo bez problemu, posledni 2 dny hruza a porad musim odemykat. Mam svuj profil + firemni profil a firemni profil musi skrz bezpecnostni politiku mit nastaven zamek telefonu - mam pin. Adresu bydliste jsem nekolikrat oridal a odebral, posunul na mapach a vysledek je porad stejny. Ma nekdo podobny problem za posledni 2 dny? Diky za info
4 Odpovědi
Divišák
Explorer
Možnosti
Na A525G taky spíš nefunguje.
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, mohu potvrdit, ze se s problemy ohledne smartlocku potykam tez. Mam nastavene odemceni na zaklade polohy GPS a na zaklade pripojenych zarizeni. Po nejake dobe jednoduse prestane fungovat. Vzdy pomuze restart telefonu.

Bude to nejaka SW chyba co se musi vyresit v aktualizaci. 

Bohuzel problemy mam sem tam na xx modelech a zkusenost je stejna i na jinych nesamsung telefonech.

Smartlock je zalezitosti googlu a tak musime pockat jestli s tim neco udela.

SobicekCze

ds.png

0 Like
pivinecek
Apprentice
Možnosti
Da se to nekam googlu nahlasit? Restarty nepomahaji. Leda ze by google vydal nejakou aktualizaci. Ale bez nejakeho upozorneni od lidi, to asi nezrealizuje
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Skrz aplikaci google chrome je mozne odeslat zpetnou vazbu. V pravo nahore rozkliknout menu v chromu na androidu.. a dole uplne je zpětná vazba

0 Like