Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SIM TOOLKIT automatické preinstalovani

(Téma vytvořeno: 28-01-2023 06:15 PM)
608 Zobrazení
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Zdravím, 
Mám problém s aplikací SIM Toolkit (O2 SIM) na Samsung S21+. Aplikaci mám danou do složky s dalšími aplikacemi, ale za tenhle týden se mi už třikrát stalo, že jsem vzal telefon do ruky (předtím normálně používán) a SIM karta byla zamčená - nutnost zadat PIN. A po odemknuti telefonu byla aplikace SIM Toolkit opět mimo složku, jak když se znovu nainstalovala.
Setkal se s tím někdo? Ani tak by mi nevadilo, to že vyskočí z té složky, ale ten zamčený telefon bez signálu je hodně zlé - nikdo se mi nedovolá, žádný data nefungujou.
Díky 
0 Like
9 Odpovědi
Mikee1986
Pathfinder
Možnosti
Sim tam mas fyzicky či virtual
0 Like
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Fyzicky
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, je to vždy když se SIM odpojí nebo vytáhne z telefonu. Není to jako stálá aplikace.
0 Like
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Dobrý den, ale ja sim neodpojuji, ani nevytahuji. Telefon běžné používám, pak dám do kapsy u bundy a za 10 minut vyndám a jsem tam kde píšu výše.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Kontaktní plochu na SIM většinou pomúže očistit jemnou gumou na gumování, zřejmě ztrácí kontakt proto se děje to co popisujete. Pokud nepomůže tak výměna SIM.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jak radí @Vsil , zkusil bych zkontrolovat, případně vyměnit SIM.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Mikee1986
Pathfinder
Možnosti
Taky to na mě působí jak kdyby tel ztratil kontakt se SIM. Nemáte tel poškozený? Ještě mě napadlo jestli nemáte aktivní automaticky restart tel při přetížené paměti to by to nejspíše také mohlo zpusobovatScreenshot_20230129_115851_Device care.jpg
0 Like
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Toto mám vypnuté. Telefon nijak poškozený není. Zkusil jsem výše zmíněnou radu s gumou a očištěním simkarty. Zatím 24hodin bez problemu, tak uvidím přes týden.
Kudrnac11
Explorer
Možnosti
Tak dnes opět sim zamcena. Telefon jsem používal, pak dal do kapsy, ještě přišla notifikace a když jsem vyndal tak zamceno. Odemknul jsem, přečetl notifikace, dal zpátky do kapsy a za 5 minut vyndal a už tam byla tahle hláška (viz. Foto)Screenshot_20230201_074602_One UI Home_1000003346_1675234632.jpg
0 Like