Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Kalendář - vlastní nálepky

(Téma vytvořeno: 17-10-2021 01:12 PM)
238 Zobrazení
Josef_333
First Poster
Možnosti

Prosím o radu, jak v aplikaci Kalendář od Samsungu (mám verzi 12.2.05.4000) použít jako nálepky (stickers) ke zvýraznění událostí emotikony a ikonky, např. emoji. V uvedené aplikaci jsou instalovány nálepky, které mi ale připadají nepřehledné, složité, což platí i o nálepkách nabízených na webu. Do názvu události se běžné emotikony vložit dají, zobrazují se však malé; chtěl bych je použít jako nálepky, ale aplikace tuto možnost přímo nenabízí.

Asi jde vytvořit i nálepky vlastní, ale doporučené aplikace, např. AR Emoji pracují jen s obličeji, postavami. Mohl bych si vytvořit nálepky v nějakém grafickém editoru, ale nevím, jakým způsobem je dostat do nabídky aplikace Kalendář, případně do které složky interní paměti mobilu je umístit, aby je aplikace Kalendář zobrazila a mohla použít.

Omlouvám se za možná primitivní dotaz, ale přešel jsem z Galaxy S3 mini (Android 4) na Galaxy A40 (Android 11) a některé postupy se mi obtížně odhalují.

Děkuji, Josef. 

0 Like
2 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Obávám se, že tato možnost nyní neexistuje, ale přeptám se + to navrhnu v interním programu Ideas jako vylepšení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
jakaprezdivka
First Poster
Možnosti
Také prosím o radu. Jak nastavit synchronizaci emoji nálady v kalendáři mezi S23 a Tab A7. Děkuji
0 Like