Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung Internet Browser/ Google Chrome

(Téma vytvořeno: 25-03-2024 08:27 AM)
1291 Zobrazení
Ricanek_Adam
Pioneer
Možnosti
Zdravím! Chci se zeptat, používáte někdo prohlížeč od Samsungu nebo ne? Jaké vidíte třeba výhody v prohlížeči Samsung a jaké naopak nevýhody?
0 Like
Přejít na řešení
13 Odpovědi
Řešení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Všude používám Edge kromě telefonů Samsung. Prohlížeč Samsungu se mi ovládá lépe z několika důvodů:

můžu si umístit adresní řádek dolů

zobrazení lišty záložek

můžu používat posuvník vpravo/vlevo

zobrazení tlačítka nahoru

To jsou kosmetické drobnosti co ale dělají oproti Edge mnohem lepší uživatelský zážitek. Naprosto fatální benefit pro mě ovšem je zobrazení a současně překlad titulků u videa. Chrome bych nikdy neuvažoval kvůli absenci blokátoru reklam. A jelikož mám hesla uložená v Edge/MS účtu, doplní se v Samsung Internetu prostřednictvím aplikace MS Authenticator, což dříve nešlo. Takže za mě naprostá spokojenost. Na telefonech jiných značek ale prohlížeč postrádá některé funkce a je lepší si zvolit jiný.

Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
V zahraničí už byl koncem roku ke stažení Samsung Internet pro Windws, u nás nešel stáhnout, teď už v MS Storu není, docela jsem se na to těšil, nemáš tušení, co se děje, příp., kdy u nás bude?
0 Like
Moshe
Helping Hand
Možnosti
Pass používám s Brave prohlížečem také.
Občas Chrome kvůli Google službám, Samsung browser jen občas. Zdá se mi, že je ještě jaksi nedodělaný... 🤔
0 Like
Pavel19
Voyager
Možnosti
Žil jsen v domnění, že to umí každý prohlížeč. Ale kolega v práci mě vyvedl z omylu. Že je to o tom, jak je stránka napsaná, takže v Chrome a v Safari se stránky nepřeklápí.
Jedna z věcí, která mě drží od zvažované migrace na iOS. 🙂
0 Like